Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Turbulentní rok 2023 podle Agáty! Těhotenství, rozchod se Soukupem, soudy o dcery a tajná svatba

/
  • Agáta Hanychová
    30. prosince 2023 ● 05:00

    To, co Agáta Hanychová (38) stihla za rok 2023, většině lidí nejde vůbec na rozum. Nový rok přivítala s outěžkem, v dubnu přivedla na svět dceru Rozárku, o pět měsíců později se rozešla s jejím tatínkem Jaromírem Soukupem (54), vrátila se k expříteli Miroslavu Dopitovi (39) a tři dny před koncem roku mu řekla „ano“. 

  • 1.

    Poslední sbohem babičce

    Milovaná babička Agáty zemřela 26. prosince 2022, ale pohřeb měla až po Novém roce, a to 10. ledna. Olgu rodina pohřbila v Úněticích, kde mají rodinnou hrobku. V rodinné hrobce už je uložena rakev s ostatky osmiměsíčního syna Veroniky Žilkové Melichara (narodil se s brániční kýlou a svůj boj o život nakonec prohrál).

     

    V době pohřbu čekala Agáta dítě s tehdejším přítelem Jaromírem Soukupem. Ten jí byl velkou oporou... 

  • 2.

    Porod Rozárky

    Třetí dítě přivedla Agáta na svět v dubnu.  „A je to!“ napsala stručně Hanychová, která na sociální síť přidala i dojemný snímek z porodnice, kde nechyběl Soukup. 

     

    Blesku přiznala, že si miminko s Jaromírem přáli a snažili se o něj cíleně. „Tohle těhotenství bylo plánovaný,“ dušovala se dcera Veroniky Žilkové (62). „Není to tak, že bychom si s Jaromírem, on ve svém věku a já ve svém věku, řekli – wow, my jsme neměli prezervativ, proto jsem těhotná... Takhle to rozhodně nebylo!“ smála se Agáta.

  • 3.

    Rozchod se Soukupem

    Rozárce nebylo ani pět měsíců, když si její rodiče řekli sbohem a rozešli se. „Je něco, co vám jako své instarodině dlužím říct jako první. Náš vztah s Jaromírem je minulostí. Naše cesty se rozdělily a kráčíme si zase každý svou vlastní. Bolí to,“ začala svou zpověď modelky a pokračovala: „Není pro mě lehké o tom mluvit, psát tyto řádky a přiznat si, že jako pár spolu nepůjdeme dál. Rozešli jsme se jako přátelé, rozumní lidé, kteří došli k závěru, že k sobě nepatří,“ sděluje Agáta na instagramu, která s podnikatelem tvořila pár rok a půl. 

     

    To, na čem nám oběma nejvíc záleží, je a vždycky bude naše dcera Rozárka. Beru to jako životní prohru, na které neseme vinu oba dva. Moc vás prosím, berte to jako mé jediné vyjádření k rozchodu. Ani pro jednoho z nás to není lehké, prosíme o respektování tohoto pro nás oba nelehkého období,“ uvádí Hanychová a přidává osobní vzkaz dnes už expartnerovi Jaromíru Soukupovi.

     

     

    „Jaromíre, tobě děkuju za rok a půl krásného vztahu a za naši nádhernou dceru. Vždycky budeš součástí mého života, jen už ne jako partner, ale jako skvělý táta naší Rózi.“

  • 4.

    Návrat k Dopitovi

    Hanychová vždy jela po vlastní koleji a víc se řídí srdcem, než hlavou. Proto asi už nikoho nepřekvapí, že pár týdnů po rozchodu s Jaromírem Soukupem (54), s nímž má dceru Rozárku, si do baráku nastěhovala bývalého snoubence Mirka Dopitu. Ten je pro změnu otcem jejího prvního syna Kryšpína.

     

    Oba víme, že je to zodpovědnost… Aby Kryšpín zase nepřišel o tátu,“ uvedli s tím, že jejich staronová láska není neuváženým činem, ale oba o tom dlouho přemýšleli. V té době byl Dopita ještě ženatý s Terezou, ale už probíhal rozvod.

  • 5.

    Střídavá péče o dceru

    I když Agáta v prohlášení, kde oznamovala rozchod s Jaromírem, tvrdila, že si ho váží a jsou kamarádi, tak na to rychle zapomněla. Na podzim začala právní bitva o to, jak se kdo bude starat o půlroční dceru Rozárku. Soud rozhodl, že Hanychová musí Rozárku předávat otci Soukupovi 3x týdně a každý druhý víkend.

     

    Ano, je to pravda. Mám zájem se o svou dceru starat a zajistit ji jak materiálně, tak se podílet na její výchově. Určitě budu žádat o střídavou péči,“ potvrdil Blesku sám táta Soukup.

     

    Zatím je devítiměsíční holčička střídavě s maminkou i s tatínkem. 

     

  • 6.

    Soud s Prachařem

    K soudu žene Agátu i její bývalý manžel a otec prostředního dítěte, dcery Mii (6), Jakub Prachař. 

     

    „Poslední kapkou bylo, když Agáta točila u bazénu reklamu na nějaký krém a Mia tam byla polonahá,“ prozradil Blesku zdroj z hercova okolí. „Jakub žene Agátu k soudu. Chce vysoudit nejen zákaz zveřejňování záběrů dcery, ale nejspíš bude žádat také o ochranu osobnosti,“ pokračoval náš zdroj s tím, že soud má proběhnout začátkem příštího roku. „Dokonce prý zvažuje, že bude chtít dceru do výhradní péče jako Soukup,“ dodal.

     

     

    Agáta se pustila zostra do obou tatínků s tím, že jí kazí byznys. „Tak hromadně – Rozárku nemůžu ukazovat, protože si to nepřeje její otec. A tatínek číslo dvě se taky pomátl. Nesmím dávat na instagram Miu. Tady pán, který nonstop pracuje, a místo toho, aby byl s ní, je s ní chůva, si klade takové podmínky. Je to prostě debil!“ navezla se Hanychová v živém vysílání tvrdě do Prachaře.

  • 7.

    Svatba s Dopitou

    Zpráva, která obletěla Česko! Influencerka Agáta Hanychová (38) se tajně vdala! V pátek 29. prosince řekla své „ano“ staronovému partnerovi Mirku Dopitovi (39) během intimního obřadu na zámku za Prahou. 

     

    Agátu k oltáři namísto tatínka dojemně odvedl nejstarší syn Kryšpín (12), jehož má právě s Dopitou. Maminku tak symbolicky tátovi předal. Za svědka šla nevěstě kamarádka. 

     

    Žádosti o ruku překvapivě proběhly hned dvě... Partneři se totiž požádali navzájem! „Nejdřív jsem žádala já, pak až Mirek,“ přiznala Agáta. 

     

    Krátce po svatbě už se novinkou sama pochlubila na sociálních sítích. „Holčičky moje, tak já už jsem zase paní,“ oznámila a sdílela fotku rukou novomanželů se snubními prstýnky.

  • 8.

    Nevěrný Dopita a bitka na festivalu

    Agátiným druhým manželem se tak nyní stal Mirek Dopita. S bývalým hráčem amerického fotbalu se seznámila již v roce 2010. Pár se dokonce i zasnoubil. O rok později už média řešila podezření, že je sportovec snoubence nevěrný.

     

    Blesk totiž přinesl fotografie, jak Mirek prchá z jistého pražského bytu, kde měl mít tajné rande. Nedávno Agáta v pořadu Agáta Jaromíra Soukupa přiznala, že se snažila svému expartnerovi Mirkovi odpustit nevěru celé čtyři měsíce, aby udržela rodinu pohromadě, nakonec se ale jejich vztah rozpadl. Cítila to jako zradu. Sama prý nikdy nikomu nevěrná nebyla…

     

    V roce 2012 se také Agáta a Mirek na karlovarském festivalu postarali o pořádný skandál! Pár zaútočil na turistu, který je fotil. Opilý Dopita ho údajně zmlátil, vzal mu fotoaparát a skončil v cele. Byl obviněn z loupeže, hrozil mu trest 2-8 let, nakonec odešel s dvouletou podmínkou. 

    Fotogalerie
    85 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

otrusnik: Nejspíš si myslí, že u soudu jako provdaná bude mít větší šanci proti Soukupovi v bitvě o střídavku pro malinkou dcerku.

(30. 12. 2023 09:41)

Eva Komárková: Nebýt Agáty tak nežiju!

(30. 12. 2023 09:00)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy