Hanychová se ve svých živých vysíláních na sociální síti dokáže pořádně odbourat. Ze začátku se snaží být ke svým holčičkám milá, slušná, chápající, ale pak stejně převládne staré známé rčení: co na srdci, to na jazyku! A v tu chvíli to začíná být zajímavé, protože v jejích zpovědích se pravda se lží řežou jak bijci MMA v kleci. S tím rozdílem, že tady ale nikdy nevzejde vítěz...

Tatínek číslo dvě se také pomátl a nesmím dávat Miu na instagram. Nekomentuji. Pán, který nonstop pracuje, místo toho, aby s ní byl, je s ní chůva… A klade si takové podmínky. Je to prostě debil,” prohlásila Agáta, která má s hercem prostřední dítě, dceru Miu (6). „To jsem neřekla, toto slovo!” dodala v narážkách na Jakuba Prachaře.

A právě v tomto “živáku" se influencerka vyjádřila také k zásnubám s Mirkem Dopitou a svatbou. 

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést Tomáš Ksandr

„Jestli jsem s Mirkem zasnoubená? Proboha ne! Určitě, určitě, už nebudu mít nikdy žádnou svatbu. Nejsem blázen. To bych taky mohla třeba, jak mi jdou ty svatby a rozvody, zůstat s dětmi na ulici. Takže ne, děkuju. Já jsem skončila. Nejsem si opravdu ničím tak jistá, jako tím, že už si nikdy nikoho nevezmu," tvrdila sebejistě Hanychová, která se 29. prosince za Dopitu dobrovolně provdala! 

Veselka proběhla na zámku v Roztokách nedaleko Prahy, pak na hotelu na Okoři byla hostina a party. Novomanželé dodrželi tradice - rozbíjel se talířek a společně zametalo, společně se krmili knedlíčkovou polévkou a společně rozkrojili dort. Prostě romantika až za hrob! Celé to připomínalo ódu na radost, nebo svatební den z magazínu Svatby na klíč. 

Anketa

Vydrží manželství Agáty a Mirka?

Ano
Ne

Fotogalerie
79 fotografií