Poté, co si řekli ANO v zámku v Roztokách, tak se novomanželé přesunuli na Okoř do hotelu s restaurací, kde se konala svatební hostina. Mezitím vznikly romantické fotky v přírodě. Agáta ve sněhobílých korzetových šatech, Mirek v padnoucím obleku, prostě fotky jak ze žurnálu. Oběma to opravdu seklo. 

Po hostině, kde se podávala tradiční knedlíčková polévka a další chody, byl mejdan. Podle krátkých videí od různých hostů na svatbě se nejvíc bavila Agáty šestiletá dcera Mia, která dokonce tančila na stole. Rózu (9 měsíců), kterou má nevěsta s Jaromírem Soukupem, odvezla Veronika Žilková zavčas do domu Hanychové, kde obě přespaly. 

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová: V čem je třetí těhotenství jiné? David Turek, Elmer Carvalho

Novomanželé se rozhodli pro první manželskou noc v hotelu. Ten opustili druhý den okolo desáté hodiny. No, nebyl to zrovna pohled pro bohy. Zatímco Dopita měl na sobě stále svatební ohoz, jen bez kravaty a kytky v klopě, Agáta romantické šaty vyměnila za kalhoty, mikinu s kapucí a bomber. Podle velikosti a stylu to odpovídalo na oblečení z šatníku jejího manžela!

Bujará noc se podepsala na jejím obličeji, tak sluneční brýle byly nutnost a posléze se hodila i kapuce přes obličej. 

Páreček z Okoře odjel domů, kam zanedlouho přijel syn Lukáš Jaromíra Soukupa a vyzvedl si malou Rózu. Podle soudního nařízení má holčička tenhle víkend trávit s tatínkem. Zanedlouho dům opustila Veronika Žilková, která se o vnučku starala. 

Místo vyspávání čeká Hanychovou balení kufrů, protože se rodinka chystá na hory, kde přivítá Nový rok. 

Anketa

Vydrží manželství Agáty a Mirka?

Ano
Ne

Fotogalerie
85 fotografií