Když Anna před čtyřmi roky začala bojovat s rakovinou prsu, tak si hlavu oholila sama a nějakou dobu jí skrývala pod turbany nebo šátky. „Měla jsem takové návaly, že jsem byla ráda, že mám holou hlavu,“ přiznala tehdy zpěvačka. Po roce úspěšné léčby se s taktéž holohlavým muzikantem Pokáčem rozhodli nazpívat duet I když jsme plešatý.

„Veškeré finance z písničky jdou na pomoc dětem s onkologickým onemocněním, přímo nadaci Můj nový život,“ vysvětlila tehdy zpěvačka v příspěvku na svém instagramu.

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková: Přerušila léčbu rakoviny! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Bohužel se letos zákeřná nemoc vrátila, tentokrát se nádor objevil na plicích. Slováčková zahájila chemoterapeutickou léčbu a opět začala přicházet o vlasy. 

Hlavu jsem si nejdřív ostříhala, protože jsem měla opravdu dlouhé vlasy a věděla jsem, že ty vlasy půjdou dolů, nebo prořídnou. I když jsem je měla kratší, tak už mi zůstávaly v rukou velké trsy. Myslím si, že bychom to s kadeřnicí zvládly nějak zakrývat, ale já jsem z toho měla tak strašný nervy a bylo mi z toho psychicky tak nanic, že jsme si prostě s hudebním producentem Igorem Ochepovským jednou řekli, že to oholíme. Sešli jsme se u mě doma a vzájemně si oholili hlavy a bylo to hned veselejší. Hned to pro mě byl zase takovej impulz, jít prostě co nejlíp dál a bojovat,“ svěřila se Blesku Anička v půlce listopadu. 

Jak si s Igorem hlavy vzájemně holili, ovšem veřejnosti ukázala až teď. „Igor je jeden z mých nejmilovanějších lidí,“ přiznala statečná bojovnice. 

Fotogalerie
92 fotografií