Sympatická herečka, co zazářila ve všech třech dílech vinařských romantických komedií s názvem Bobule, s humorem sobě vlastním často poukazuje na fakt, že s dětmi to není vždycky jenom radost, ale občas i starost. A že se nemohou nechat ani na okamžik bez dozoru, aniž by nedošlo na nějaké to mrzení...„Přísahám, že jsem vedle (čtyři kroky) cca patnáct minut dělala vývar. To ticho bylo blažený. A podezřelý...“ uvedla u fotek počmárané zdi.

Herečka na zveřejněných záběrech sedí sklesle vedle svých ratolestí, zatímco ony s radostí „tvoří“ na zeď. „Vy co mě soudíte, vy, jejichž děti by toto V ŽIVOTĚ NEUDĚLALY!!! Vězte, že se tady stejně mělo malovat, vězte, že moje děti mají perfektně nastavené hranice a vězte... Víte co? Nic nevězte, a jestli se vám to nezdá, tak vás vyzývám: Přijďte mi je pohlídat!“ apelovala Tereza Ramba na všechny potenciální šťouravé kritiky.

Video
Video se připravuje ...

Tereza Ramba v Docentovi 2: Musela jsem přitvrdit! David Turek

Matyáš Ramba má na pomalovanou zeď absolutně odlišný názor než Tereza Ramba. Rozdílnosti ve vnímání pomalované zdi ovšem jsou již diplomaticky vyřešené,“ doplnila herečka, dříve známá jako Voříšková, a s přáním krásných Vánoc všem připomněla, aby „nezapomněli odpočívat, nehroutit se z blbostí A HLAVNĚ nikdy nezapomínali, že: Láska je!

Jak připustila, tyto momentky nahrála na instagram, patrně asi aby utěšila všechny maminky, co jsou na tom krátce před svátky podobně jako ona, nestíhají péct cukroví, gruntovat domácnost a vypadat u toho jako ze škatulky. „Třeba vám ten váš ‚vánoční mrdník‘ bude připadat ok. Nemáte zač!“ vtipkovala Tereza, která má mimochodem „na triku“ hned několik pohádek, co teď budou jistě k vidění - třeba Peklo s princeznou nebo O vánoční hvězdě.
Fotogalerie
71 fotografií