Jedna z nejobsazovanějších českých hereček našla lásku až v daleké Francii, kde žije její partner. Vztah přes půl Evropy je jistě komplikovaný, ale jak se zdá, zdárně se jim ho daří udržet. A to i přes skutečnost, že s Hanou Vagnerovou vzájemně neumějí svou rodnou řeč! „Se svým klukem se nebavím ani francouzsky, překvapivě, ani anglicky - ale španělsky. Ano, je to crazy,“ svěřila se na sociální síti kráska, jež naposledy zazářila na plátnech kin třeba v eroticky laděné Hranici lásky.

Dodala však, že se ho plánuje výhledově naučit. „A pak mi praskne hlava,“ dumá Vagnerová, která se věnuje jiným jazykům jinak velice aktivně. „Teď jsem skončila s italštinou level C2, což v praxi znamená, že můžete mít většinu konverzací v italštině (občas se samozřejmě nehorázně ztrapníte, ale to k tomu patří), a když jdete do kina na italský film, bez titulků rozumíte tak 80 - 90%. A mně se při hraní v italštině zmenšily panický záchvaty, že nebudu moct improvizovat, asi na 80%.“

Zdůrazňuje, že učení cizích jazyků rozšiřuje mysl. „S každým dalším jazykem objevíte novou kulturu, která vám otevře obzory, a potkáte strašnou spoustu zajímavých lidí, se kterýma byste si jinak nepopovídali,“ vysvětlila svým followerům. „Taky se tvrdí, že tím, že přinutíte mozek komunikovat v novém kódu, neboli naučíte ho nový jazyk, s ním v podstatě chodíte do takový symbolický posilovny a díky tomu zůstává déle mladý. Takže učení se nového jazyka je elixír mládí!“ libuje si Vagnerová spokojeně.

Italštinu se prý naučila za pouhých šest měsíců (to kvůli tomu, že má tak více šancí získat na jihu nějakou tu zajímavou roli), zatímco s angličtinou se prala dlouhé roky. A kvůli příteli oprašuje své znalosti španělštiny - je totiž napůl Francouz a napůl Španěl. „Potkali jsme se ve Francii. On surfuje. Dělá různé tripy, objel na paddleboardu Francii, točí si o tom dokumenty. Je hodně odvážnej a extrémní sportovec. Měli jsme společný kamarády,“ popisovala jejich seznámení v talkshow Honzy Dědka (51).

Video
Video se připravuje ...

Hana Vagnerová s francouzským přítelem: První společný rozhovor o lásce! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Jak ale záhy po odhalení jejich vztahu vyšlo najevo, tak docela bez závazků jeho život nebyl - v době, kdy s ním Vagnerová začala veřejně randit, jeho sociální sítě odhalily, že ze svého předchozího vztahu má dvě dcerky, Lannu a Millu. S nimi se také na instagramu hodně chlubil, sdílel fotky, jak společně dovádějí. Také v profesích měl mimo jiné uvedené „táta“. To ovšem, stejně jako fotky s holčičkami, po provalení vztahu s českou kráskou z jeho profilu zmizelo... stejně jako snímky, na nichž byl Nicolas na veřejnosti nahý, ať už na lodi v přístavu, nebo na ulici a na pláži, což byla rozhodně škoda, jelikož se tento urostlý fešák nemá zač stydět...

Fotogalerie
90 fotografií