Hanka žije trvale v Česku a Nicolas ve Francii. Oba se snaží trávit co nejvíc času spolu, ale stejně je to vztah na dálku. 

Je to tak, ale na druhou stranu, když máte vztah na dálku, tak těch důvodů proč se rozejít je víc, protože ten vztah prochází velkýma zkouškama. Může to dopadnout tak, že se lidi kvůli jemnému nedorozumění rozejdou. Doufám, že i to, že náš vztah vydržel, znamená, že se máme moc rádi a jsme připravení ty překážky překonávat,“ svěřila se Blesku Vagnerová, která je až do měsíce září sama. 

Video
Video se připravuje ...

Oslňující Hana Vagnerová: Luxusní róba na prodej! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Teď přiletí on, ale není to tak, že se střídáme, prostě komu to zrovna vyjde, ten jede. Ale snažíme se, aby ani jeden z nás se necítil znevýhodněný, protože tam by to mohlo začít praskat,“ tvrdí herečka. 

Nicolas je stejně jako ona umělec a momentálně má práci v Paříži. I když v roli už na sobě svatební šaty měla několikrát, tak ve skutečném životě je zatím neoblékla.

Ani pro jednoho z nás není svatba takovým gólem. Svatba je krásná věc, ale jak víme všichni, tak to nic nezaručuje, a to aby vztah fungoval s prstýnkem, ani jedním dnem nezpečetí. Jsme ve fázi, kdy ten vztah prohlubujeme a pracujeme na něm,“ netají se kráska. Ta se díky partnerovi stala macechou dvou jeho dětí z předchozího vztahu. Na společné mimino se zatím necítí. „Myslím, že je to velmi osobní, a tak to necháme ve hvězdách.“ 

Fotogalerie
47 fotografií