Herečka Michaela Kuklová (55) překvapila své fanoušky vzácným nálezem v rodinném albu. Na snímku, který vznikl před mnoha lety, pózuje společně se svou maminkou s dvěma muži, kteří zanechali ve světě hudby nejenom tuzemské, ale i zahraniční, obrovskou, nesmazatelnou stopu. Ano, jistě jste uhodli, že je řeč o zpěvákovi Karlu Gottovi (†80) a uznávaném skladateli Karlu Svobodovi (†68).

„S našimi velikány a s mojí maminkou, když jí bylo tolik, co mně dnes. Nedávno jsem fotku objevila v archivu mamči, sama jsem ji neviděla od doby, kdy vznikla,“ napsala emocemi nabitá Kuklová k momentce, která bez přehánění bere za srdce. Vzpomínka na ikony české hudby mnohé její příznivce na instagramu upřímně dojala. „Oba Karlové moc chybí...“ objevovalo se v komentářích velice často.

Video
Video se připravuje ...

Michaela Kuklová 3 roky po rakovině prsu: Léky mají vedlejší účinky! Markéta Reinischová

Fanoušci sympatické umělkyně, co byla naposledy k vidění na televizních obrazovkách v kritikou i diváky strhaném seriálu Eliška a Damián, si též povšimli výrazné podobnosti mezi herečkou a její matkou. Shodovali se, že tady se půvab rozhodně dědil z generace na generaci... a že Michaela snad vůbec nestárne.

Však ji také svými „lajky“ ocenili i kolegové Kuklové z umělecké branže, třeba zpěvačky Martina Pártlová (44) a Monika Absolonová (47), herečky Michaela Dittrichová (31), Nikol Leitgeb (37) a Veronika Arichteva (37), moderátor Aleš Háma (50) či třeba spisovatelka Martina Formanová (57). Posuďte nicméně sami!

Fotogalerie
67 fotografií