Rok před padesátkou má blondýna známá ze seriálů Horákovi, Slunečná či Doktoři z Počátků postavičku jako lusk. Takové křivky by jí mohly závidět i dívky klidně o polovinu mladší.

„Myslela jsem si, že se už v prádle skoro hanbatá 🙈v mém věku fotit ani točit nebudu a ani nepotřebuju ALE…“ nechala se na instagramu slyšet Lucie Benešová, kterou nakonec přesvědčila spolupráce s firmou, která spodní prádlo prodává. A herečka je očividně jejich spokojenou zákaznicí.

„Jsem nadšená a odteď chodím jenom v prádle v létě i v zimě,“ nechala se dokonce slyšet. Těžko říct, jak by se na to tvářil její manžel Tomáš Matonoha (52), případně jejich děti, ale z toho si očividně Lucie vrásky nedělá.

Stejně tak ji zřejmě nerozhodily ani nenávistné komentáře, které se k ní v minulosti dostaly. Její fanynky si totiž v komentářích pod příspěvkem hned vzpomněly na jeden incident. „Ježiiiiš….hlavně, aby to rozdejchal pan Petr z Plzně, že se vystavujete v prádle,“ smála se jedna z nich a i další stejného hatera zmínila. „Já si hned vzpomněla na pana Petra, co se pohoršoval nad vaší fotkou v plavkách....no tohle s ním sekne. Moc vám to sluší....v plavkách, ve spodním prádle i v pracovním na Benešce. Buďte dál takhle krásně svá,“ vzkázala Lucii další fanynka. A Benešová se toho hned chytla a šibalsky odvětila: „To je právě pro pana Petra!“ smála se. 

Poklonami se to ostatně tentokrát u fotek jen hemžilo, což vlastně není divu. Někdo dokonce do chvály zapracoval i místo, kde série fotografií vznikla. Mimochodem je fotila Luciina snacha Anežka.  „V Číčovicích velká číča,“ podotkla jedna paní v komentáři. Měla pravdu, nebo ne - co myslíte? 

 

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba ze Slunečné Benešová (47) o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu? Markéta Reinischová

Fotogalerie
36 fotografií