Herečka Lucie Benešová patří mezi celebrity, které na sociálních sítích dokážou pobavit své followery, aniž by se musely fotit nahaté. Vtipně glosuje zajímavosti ze svého života, ze světa šoubyznysu i z natáčení. Velký úspěch mají i takzvané „porovnávačky“ – po fotce se synkem Luciánem (26) z dob, kdy byl maličký, a hned vedle ní ze současnosti, nyní zaujala srovnáním svých fotek vzniklých v průběhu let.

Benešová se před kamerou pohybuje již od svých 11 let – tehdy si zahrála ve válečném dramatu s názvem Zastihla mě noc. Na svém instagramu ovšem sdílela záběr ze snímku o něco „mladšího“... „Teď jsem náhodou vyštrachala foto z natáčení filmu Blázni a děvčátka (režie Karel Kachyňa) a to mi bylo 13!!!!!“ užasla Lucie, která 14. narozeniny oslavila pak téhož roku v srpnu. 

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba ze Slunečné Benešová (47) o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu? Markéta Reinischová

Fotografie z filmu ji zachycuje v bílé košili s šátkem, s plavými vlasy spletenými v cop, a i když vypadá skutečně velmi mladince, stále si je dost podobná. To proto, že na rozdíl od jiných českých hereček nepodlehla diktátu současné módy udržovat si mládí za každou cenu. Kvůli všem plastickým operacím a nadmíře botoxu pak dotyčné dámy často vypadají spíše jako parodie sebe sama než své mladší verze...

Třináctiletá Lucie však byla velice roztomilá. „To jsem si už přišla hodně dospělá… pamatuji se,“ přiznala se smíchem herečka známá – díky svým sexy křivkám – z rolí femme fatale. Další fotka z roku 2008 ji zachycovala ve věku 34 let. V tom roce si zahrála třeba v komedii Bobule„Končím fotem z 49 let. Tak zase za 20 let přidám další, jo?“ žertovala manželka herce Tomáše Matonohy (52).

Fotogalerie
61 fotografií