S manželem Tomášem Matonohou (51) si před lety pořídili chalupu v Jizerských horách a společnými silami ji zvelebili. Nádherná chaloupka v lesích poutá na první pohled, a to kolemjdoucí netuší, jak je to dokonalé uvnitř.

„Sen o mé vysněné koupelně se mi konečně o víkendu splnil,“ pochlubila se Lucie několika snímky, na nichž je rohová vana s dřevěným obložením a kamenným umyvadlem. Kuchyň je v modro-bílém stylu, takže připomíná Řecko.

Ale už tam zřejmě není co vylepšovat, a tak o kus dál manželé koupili další pozemek, kde se Lucka pustila do stavby roubenky.

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba ze Slunečné Benešová (47) o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu? Markéta Reinischová

„Jupí, základová deska hotová, roubenka Beneška má na čem stát a jdeme na to! Držte palce, jedeme z kopce. Budu to s vámi občas prožívat, páč je to teď můj svět,“ tvrdí herečka, která má jasno, co bude stát před chaloupkou.

„Můj sen se splnil! Konečně mám v životní velikosti andělku (i s ženskými přednostmi), která mi byla vyřezána pilou přímo na míru. Tímto jsem odstartovala ofiko stavbu vysněné velké roubenky Benešky a andělka u ní v budoucnu bude držet stráž,“ netají se Benešová, která se nedávno stala babičkou holčičky Melánie.

Fotogalerie
70 fotografií