S výchovou dětí má herečka Lucie Benešová četné zkušenosti. Kromě syna Štěpána (16) a dcerky Lary (10) vychovala i adoptovanou Sáru (24), která z ní před časem udělala babičku, a syna Luciána (25), jenž pochází ze vztahu Benešové s hercem Filipem Blažkem (48). A právě pubertální synek Štěpán jí teď nejspíš přidělává další vrásky na čele. V předvečer přijímacích zkoušek na uměleckou školu, pro kterou se nadchl místo původně plánované ekonomky, udělal doma pořádný nepořádek!

„Ach bože, dorazím domů a najdu moji milovanou rohovou vanu v tomhle stavu a nejde to dolů!!!!“ napsala herečka na instagramu, který s gustem využívá na sdílení vtipných (nejen) rodinných zážitků, a svá slova doprovodila snímky něčeho, co si mnozí pořádkumilovní lidé nedokážou představit ani v těch nejčernějších snech.

Náš Štěpíček se rozhodl, že už nechce být ekonom a zkusí umělecký výtvarný směr a připravuje se na zítřejší talentovky. Tvořil umělecký obraz, kvůli kterému musel posprejovat a nabarvit vanu,“ vysvětlila Benešová.

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba ze Slunečné Benešová (47) o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu? Markéta Reinischová

Přestože prý chlapec maminku přesvědčoval, že to půjde lehce dolů, ta záhy zjistila, že opak je pravdou. „Jdu shánět spešl ředidlo, Štěpa tvoří a nemá na to čas,“ povzdechla si herečka odevzdaně. Situace se nezměnila ani druhý den... „Během dneška jsem tajně doufala, že tu vanu dá Štěpíček dohromady čističema, co jsem mu sehnala. Přijdu z roboty orvaná, otevřu dveře koupelny, že půjdu po celém dni do vany a ejhle… ještě přibyl umělecký novinový obsah a víc barev v celé koupelně.“

„Jestli se ten chlapec zítra nedostane, tak ať mi nechodí na oči,“ dodala Benešová – jež se sice u toho nepořádku zvěčnila, aby jej zachovala i pro své internetové příznivce, leč s úsměvem na tváři. Mnoho jiných žen by přitom už v tuto chvíli vypěnilo vzteky... jak se alespoň shodovaly v komentářích, v nichž jim nešlo do hlavy, jak je možné, že se teenager zachoval takhle nezodpovědně. „Svatá žena,“ ohodnotila přístup Benešové herečka Jana Bernášková (41), maminka dcery Justýny (15) a syna Theodora (v srpnu 9).

Fotogalerie
82 fotografií