Někdo by si možná řekl, že to mezi nimi lidně mohlo opět zajiskřit, ale není tomu tak. Míša s Tomášem se setkali na fotbalovém utkání, kde hrál i její syn Andreas Rosol (7). 

„Naše mimina měli první závěrečnou fotbalovou a moje překvapení pro ně bylo jasné. Tomáš Ujfaluši - nejlepší z nejlepších,“ pochlubila se Ochotská, která se vedle slavného fotbalisty chichotala a v bílém topu na jedno rameno natřásala jako jeho fanynka. 

Ve skutečnosti se ale jednalo jen o čistě přátelské setkání a žádné slepování někdejších vztahů. Míša sice oficiálně zatím žádného nového partnera nepřiznala, ovšem Tomáš je na tom jinak. Slavný fotbalový internacionál a bývalý kapitán nároďáku novou lásku představil veřejnosti již v srpnu 2021. „Jmenuje se Petra a je to moje normální krásná žena. Tentokrát žádná modelka,“ uvedl tehdy pro deník Aha! a ukázal i společnou fotku. 

Přesto se řada fanoušků Ochotské na pomyslnou »udičku« chytila a už měli dojem, že se dali bývalí partneři zase dohromady. „Váš jeden z bývalých, že… Jinak hodně štěstíčka,“ neušlo jedné ze sledujících. „Evidentně stará láska nerezaví…,“ dodal další. Jenže jim asi uniklo, že Ujfaluši už má holt oči a srdce jinde...

VIDEO: Dcera Tomáše Ujfalušiho prozradila na svého tátu: Budeme spolu hrát v muzikálu!

Video
Video se připravuje ...

Dcera Tomáše Ujfalušiho prozradila na svého tátu: Budeme spolu hrát v muzikálu! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Bývalá moderátorka rýpavé poznámky přešla, ale synka, který je zapálený fotbalista, s Tomášem seznámila. A nechyběla ani společná fotka na jejím instagramovém profilu. Ujfaluši, jenž nedávno v Turecku podstoupil transplantaci vlasových cibulek, to nechal bez odezvy.

Fotogalerie
33 fotografií