Míša se po rozvodu s tenistou Lukášem Rosolem (36) stáhla z veřejného dění. Se synem Andreasem (6) se odstěhovali do rodného Bruntálu, kde dokonce jeden čas randila s místním policistou. Po rozchodu se odmlčela a sem tam se ukáže na sociální síti. S tím je ale zřejmě konec, protože Ochotská se chce vrátit do velkoměsta. 

V poslední době dostávám nabídky v Praze a je pro mě náročné jezdit takovou dálku, tak jsem se rozhodla, že se pohlédnu po nějakém hezkém bydlení v Praze. Dostala jsem typ na byty na Vinohradech, tak jsem se šla podívat,“ řekla Blesku blondýnka, kterou náš fotograf přistihl při obhlídce. 

Tradiční dům z počátku 20. století je zatím v rekostrukci, a tak Míša chodila v doprovodu stavbaře, ale k nastěhování bude příští rok. Podle návrhů Moraviana to rozhodně nebude obyčejné bydlení, ale velmi luxusní záležitost. Rekonstrukce budovy probíhá se zachováním původních prvků do nejvyšší možné míry tak, aby bylo zachováno genium loci přes 100 let starého secesního domu. Ale o vybavení se postarají designéři a bude přihlíženo i na přání bydlících. 

Samozřejmě to nebude levná záležitost, cena jde do miliónů korun. Bývalá moderátorka si je tím vědoma a zřejmě má kam sáhnout, přece jenom je majitelkou domu za Prahou.

Fotogalerie
54 fotografií