„25 let dělí od sebe tyhle dvě chalupářské fotografie!“ svěřila se fanouškům na sociální síti Benešová a ukázala hned dva snímky napříč časem. Na obou je na stejném místě, v téměř stejném oblečení, navíc jí dělá společnost stejný »mužský«. A to její syn Lucián, kterého má ze vztahu s hercem Filipem Blažkem (50).

„Já a syn Lucián cestou na houby. Trošku mi už synek přerostl přes hlavu, ale s maminkou chodí za ručičku pořád😂,“ vtipkovala blondýnka, co si v populárním seriálu Slunečná zahrála Rózu.

Pak ale uvedla na pravou míru, jak to ve skutečnosti s jejím synátorem je. „Nebojte, nechodí…k druhému focení jsem ho dost složitě přemlouvala a myslím, že mi asi neodpustí, že ji teď zveřejňuji. Ale takovou vzácnost nezveřejnit?…To by mě mrzelo,“ vylíčila Lucie.

„P.S. - Syn se takhle křáple tváří, aby se co nejvíce přiblížil originálu-není dementní,“ ujišťovala všechny, přičemž tímhle dodatkem asi Luciána už tuplem nepotěší. Snad jí to ale odpustí, už jen při pohledu na to, jak vedle sebe fotky působí dojemně. 

Čtvrt století uteklo jako voda, ale vztah mámy a syna nic nerozbilo a nezměnilo. „No, není to nádhera, ten život,“ dojímala se i sama Benešová, zatímco v komentářích jí postupně přistávaly samé pochvaly, jak dobře vypadá. „Vy jste pořád stejná.... jen ty děti nějak rychle rostou,“ vystihl to kdosi. 

 

 

Video
Video se připravuje ...

Lucie Benešová si staví sen! Ale bez manžela Matonohy Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

 

Fotogalerie
54 fotografií