Tak niterný rozhovor o těžkém manželství vedle člověka nemocného závislostí na alkoholu i desetiletých problémech s dluhy z jím produkovaného filmu Andělská tvář je opravdu unikátní.

Herečka se nejdřív do tohoto období, které dost možná vedlo i k onemocnění rakovinou a následné ztrátě obou prsů, vůbec nechtěla vracet. Nakonec se ale nechala přesvědčit – s argumentem, že spousta čtenářů a čtenářek může zažívat podobnou temnotu jako tehdy ona...

Splněný sen

„Věděla jsem, že pokud se nedostane ze závislosti na alkoholu, tak s ním dítě nechci. Když jsme šli od sebe, bylo mi osmatřicet a nebyla jsem na tom dobře...“ rozpovídala se Kuklová s tím, že tehdy měla pocit, že má na čele napsáno, že je tu poslední možnost mít dítě.

„Ale naštěstí se toho táta Romči nezalekl. Musím uznat, že je to silnej chlap. Jen mě mrzí, že jsem tehdy ještě neměla vyřešený soud a psychicky jsem nebyla úplně v pohodě,“ svěřila se maminka dnes již 14letého syna, jehož má s podnikatelem Romanem Holomkem.

Právě psychika byla podle ní spouštěčem rakoviny. „Měla jsem v životě tak obrovský stresy, že jsem se vážně vůbec nedivila...“ konstatovala Kuklová.

 

Video
Video se připravuje ...

Michaela Kuklová: Nemívala jsem velké sebevědomí, ale to se najednou změnilo. Linda Štrobachová

Fotogalerie
66 fotografií