Herečka, dabérka a malířka Míša Kuklová byla za Pomejeho provdaná v letech 1994 až 2007. Dva roky po svatbě si vyrazili na dovolenou na Maledivy a Míša na to dodnes vzpomíná. Letos se na krásné místo po dlouhé době dostala opět. 

Jsem tu! Asi po 27 letech. Ryby se třemi tečkami jsou tady pořád, stejně jako žraloci černoploutví. Stejné bungalovy, restaurace, jen tehdy jsem tu byla s Jirkou a dnes jsem tady se synem,“ ohlásila se fanouškům přes sociální sítě. „Silně mě to tu vrací do minulosti a někdy i dojímá. Jak je možný, že to tak uteklo?“ zamyslela se. 

S dospívajícím synem vypadá dovolená tentokrát pochopitelně úplně jinak, než jak tomu bylo před skoro třemi dekádami. „Romi se nejraději koupe na pláži z videa, na kterou jsme tenkrát byli líní chodit. Zato dnes křižuji ostrov, aby mi nic neuteklo. Všechno si prohlížím tak, jako by to bylo naposledy. To jsem tehdy ještě neuměla, vážit si a intenzivně vnímat vše krásné, co můžu zažívat. Kdyby radost měla křídla, tak mi snad ani nedovolí přistát,“ rozplývala se. 

I když se dovolená vyvedla fantasticky, herečka má pořád trochu problém se opravdu uvolnit. „Není jednoduché si to naplno uvědomit. Občas se ještě ozve nějaký ten letitý zvyk, třeba když po jídle odnáším talíře do kuchyně a personál na mě kouká stejně vyjeveně jako já, když mi docvakne, že jsem v restauraci,“ přiznala pohádková princezna Jasněnka.

Video
Video se připravuje ...

Michaela Kuklová: Jsem na všechno sama, je toho na mě moc David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
53 fotografií