I když se s fotografem Josefem Wittnerem (43) snažili sebevíc, vztah nezachránili. Od té doby je herečka sama. „Do žádného nového vztahu se neženu. Má hlava by už byla pro, ale srdce to ještě nechce,“ přiznala deníku Aha! Kuklová na premiéře nové divadelní politické satiry Prezidenti ve Strašnickém divadle.

„Mně ty vztahy srdcem projít musejí, jinak jich nejsem schopna. Takže čekám, až se srdce umoudří a řekne – to je ten pravý!“ svěřila se herečka, jejímž manželem byl 13 let herec a filmový producent Jiří Pomeje(†54). Do budoucna má jedno přání...

„Byla bych hrozně ráda, kdybych toho člověka, který přijde, měla ráda, ale ne, abych se zamilovala. To se pak chová člověk jako puberťák, a to zrovna nechci,“ řekla herečka.

„Chtěla bych prostě člověka, kterého už znám. Z přátelství člověk zjistí, že najednou má rád, ale není to ta sobecká láska... Když se zamiluji srdcem, zase v tom pak lítám jak malá holka, takže lásku jsem si zakázala,“ dodala na vysvětlenou. Jenže jak se říká – odříkaného chleba, největší kus... Tak uvidíme!

Jediným chlapem v jejím životě je tak 14letý syn Roman, který je pro ni vším. Jeho otcem je movitý podnikatel Roman Holomek (64), s nímž se seznámila po rozvodu s Pomejem. Nikdy spolu ale nebydleli.

Video
Video se připravuje ...

Michaela Kuklová: Nemívala jsem velké sebevědomí, ale to se najednou změnilo Linda Štrobachová

Fotogalerie
56 fotografií