Kvůli závažnému onemocnění v prsní žláze Michaela Kuklová před třemi roky podstoupila oboustrannou mastektomii, tedy odstranění ňader. Prošla si také chemoterapií a ozařováním. Už tři roky se ale těší z pevného zdraví a doufá, že to tak bude i dál.

„Ahojky přátelé, dozvěděla jsem se výsledky mnohých průběžných vyšetření a všechna jsou v pořádku. Je to vždycky radost a já děkuju moc všem svým lékařům i sestřičkám, že mě dali do kupy. Když si uvědomím, co dokážou, vlastně mi to přijde neuvěřitelný. Mám za sebou tři roky léčby a zbývají dva. Malé výročí. Uteklo to a ve výsledku to byly moc hezké roky. Suma sumárum jen pár dní bolesti, jinak spousty opory od vás, díky, díky!!! A poznání mnoha báječných lidí,“ pochlubila se Kuklová na sociální síti.

Nyní ji čeká už mírnější léčba, ve formě léků. „Třikrát ťukám a vděčně děkuju. Letošní rok bude asi ještě naplněnější, těším se na všechno a věřím, že nadále ve zdraví,“ neztrácí herečka optimismus. Radost jí dělá i fakt, že má dostatek práce a opět se vrátila ke svému oblíbenému koníčku – malování.  

 

Video
Video se připravuje ...

Michaela Kuklová: Nemívala jsem velké sebevědomí, ale to se najednou změnilo Linda Štrobachová

Fotogalerie
45 fotografií