S mužem, který ovlivnil celý její život, se seznámila osm let po natočení pohádky Zdeňka Trošky (70). Herec a producent Jiří Pomeje(†54) jí učaroval během lechtivých filmů Playgirls 1 a 2 natolik, že si ho krátce nato vzala. Zpočátku bylo manželství šťastné, postupně ale Jirka získával vládu nad celým Míšiným životem. Radil jí i v tom, co má mít na sobě nebo jaké role přijmout. Některé výhradně pro peníze.

Vymahači vzali vše

„Musela jsem, protože Jirka mi na začátku vztahu řekl, že potřebuje veškeré své příjmy investovat do firmy,“ řekla Michaela o společném »podnikání«, na němž jejich vztah zkrachoval. Po natočení filmu Andělská tvář (2002) si Pomeje coby producent zadělal na dluhy ve výši desítek milionů, které přešly i na ni! Jednoho dne vpadli k manželům do pronajatého bytu na Slivenci vymahači a zabavili všechno, co se dalo – od vidliček po sedačku! Ze dne na den se ocitli v holobytě, nezůstalo jim vůbec nic. „Kvůli šedesátimilionovému dluhu, o němž jsem neměla ponětí, hrozila exekuce rodného domu, kde žili mí rodiče a rodina,“ svěřila Blesku herečka.

10 let pekla

Soudní martyrium kvůli Jirkovým dluhům pro ni trvalo 10 let! Dokonce prý několikrát uvažovala, že ukončí svůj život. A právě peklo, kterým si kvůli manželovým neobratným investicím prošla, mohlo být jedním ze spouštěčů pozdější rakoviny prsu. Po negativním výsledku vyšetření na mamografu trvala na tom, že prostě není v pořádku a začala se okamžitě léčit! Pomeje už takové štěstí neměl, zabila ho nepodchycená rakovina hrtanu. „Chci být v životě šťastná a nechci se trápit,” říká dnes princezna Jasněnka.

Přišla o prsa

V roce 2020 herečka podstoupila chemoterapie, ozařování a nakonec jí lékaři oba prsy odstranili. Rok nato podstoupila plastickou operaci, kdy jí ňadra nahradili silikonovými implantáty. „Na onkologii jsem dostala poslední injekci do břicha. Je to dva roky, co jsem si vyslechla diagnózu. Tak ještě tři roky léčby, ale už jen prášky. Radost,“ shrnula v lednu 2022.

Matka samoživitelka

Po několika nevydařených vztazích si Míša musela zvyknout na život matky samoživitelky. Prince nenašla ani v movitém podnikateli Romanu Holomkovi (63), s nímž si pořídila syna Románka (15). „S muži je to jinak dost špatné, protože já se prostě zamilovávám na první pohled,“ svěřila se Míša. Naposledy byla šťastná po boku přítele Josefa Wittnera. Přestože se zasnoubili, místo svatby přišel v červnu 2021 rozchod.

Video
Video se připravuje ...

Michaela Kuklová: Nemívala jsem velké sebevědomí, ale to se najednou změnilo Linda Štrobachová

Fotogalerie
57 fotografií