„Nikdy jsem nezažila tak otřesný výlet jako dnes,“ svěřila se na sociální síti herečka Nela Boudová, která si se svou hereckou kolegyní a zároveň kamarádkou Světlanou Nálepkovou (63) vyrazila do Thajska. Společně se rozhodly navštívit Phi Phi Islands, ono poměrně dost „profláknuté“ souostroví pro milovníky filmu Pláž a Leonarda DiCapria. Jenže zatímco on zde našel dokonalý, takřka nedotčený eden, zkušenost Boudové byla trochu odlišná.

Za ty roky se tady toho totiž hodně změnilo... „Stovky, možná tisíce turistů, kteří se nesmí vykoupat, stojí frontu a na pláži můžou udělat rychle pár fotek. Pokud vodu máte nad kolena, už vás hlídači ženou ven zvukem z píšťalky. Masovka. Václavák. Nádraží... Nemáte kam utéct a nemůžete odjet. Hodně jsme se nasmály, ale vy, kteří byste chtěli navštívit Thajsko, tam určitě nejezděte,“ apelovala na své followery.

Video
Video se připravuje ...

Nela Boudová vesele o úletu s »vagirouškou«: Pozvání na rande i na hotel od boháče! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Jak sama uvedla, mimo sezonu je to tam možná trochu lepší, ale to je jenom spekulace. Každopádně i přes nepříjemnou zkušenost v místech, kde se před neskutečnými třiadvaceti lety proháněl slavný, dnes Oscarem ověnčený hollywoodský fešák, pořídila selfie, na němž si jako správná patriotka vychutnává pivečko... A také zapózovala na krásné fotce, na níž hraje prim její štíhlá postavička v plavkách. Mrkněte do naší galerie a uvidíte sami!

Fotogalerie
67 fotografií