Herečka a dabérka Nela Boudová, která se největší popularity dočkala díky poněkud košilatému vtípku s rouškou mezi nohama, je trojnásobnou maminkou. Má dcerku Sašu (12), kterou před lety adoptovala, a dva syny – Andreje (24), šikovného violoncellistu, a Dalibora. Jejich otcem je Boudové bývalý životní partner scenárista Jan Lekeš (56). A právěmladší z jejích synků nyní oslavil dvaadvacetiny.

„Dalibore, všechno nejlepší k narozeninám! Ať se ti splní sny a těším se na společnou práci i zážitky,“ popřála mu skrze sociální síť Boudová a sdílela na instagramu i jejich selfie z pobytu u moře, na kterém je jasně vidět, že geny tady šly hlavně z matčiny strany. Dalibor se totiž pyšní stejnýma očima i příjemným úsměvem jako Boudová... „Podoba veliká,“ shodovali se hereččini fanoušci v komentářích.

Video
Video se připravuje ...

Nela Boudová vesele o úletu s »vagirouškou«: Pozvání na rande i na hotel od boháče! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Společně se svou maminkou se Dalibor věnuje i byznysu. Oba se totiž dali na velmi populární koučink, a aby se v tomto oboru neztratili, podstoupili tříletý trénink, který zahrnoval mimo jiné i psychologii. Pořádají i workshopy – jeden určený pro ženy se konal až na dalekém Bali... Kromě toho, že Dalibor „pomáhá lidem probudit jejich energii a zápal pro život“, je pohledný mladík dle svých vlastních slov i „tanečníkem na volné noze“.

Fotogalerie
55 fotografií