Loni to několik měsíců vypadalo, že je mezi nimi konec. „Ten slaví v Praze, on netančí. Máme trochu krizi, ale věřím, že se to zlepší,“ přiznala v živém vysílání pro Blesk.cz Boudová na Plese jako Brno letos v lednu, kam dorazila v doprovodu kamarádky. 

Ale krize pominula a Nela s Honzou vrkají jak holoubci na střeše. Společně se objevili na zahájení ginového týdne v pražském multikulturním prostoru Vnitroblock. Zatímco herečka si jeden koktejl dopřála, Tuna byl opatrnější, protože z akce odjížděl na kole.

Video
Video se připravuje ...

Pauza jim prospěla! Boudová s Tunou opět vrkají  Markéta Reinischová

Dnes jsem zkusila slabou verzi drinku Negroni a musím říct, že je vynikající. Já piji alkohol opravdu minimálně, ale když už ho piji, tak se snažím, aby byl kvalitní,“ svěřila se herečka, která má pití spojené s koncem roku. „Piji především na Vánoce se svým dědou, je to taková naše tradice, na kterou se člověk těší celý rok a cítím u toho výjimečnost situace,“ dodala herečka, kterou čeká cesta do Thajska, kde se zúčastní workshopu. 

Nela je totiž i koučka. „Pomáhám hledat možnosti, nastavovat splnitelné cíle a vytvářet životní rovnováhu. Prvním pravidlem je hýbat se, na to většina lidí zapomíná," tvrdí Boudová. 

Fotogalerie
48 fotografií