Herečka a dabérka se v poslední době věnuje především coachingu, tedy česky koučování. Pomáhá všem dát si do pořádku život, a možná proto teď šla sama na sociální síti s kůží na trh.

„Každý si tvoříme svou realitu. To, co cítíme, jakými myšlenkami se necháme ovlivnit a jaké akce podnikáme, vytváří náš jedinečný pohled na svět. Je to zároveň naše neuvěřitelná sila, ale také naše největší slabost,“ vysvětlovala na instagramu u fotky, na níž je zřejmě nahá, či přinejmenším toho na sobě nemá moc. 

Snímek je ale velmi netradiční a vlastně tak trochu působí jako pohled do krasohledu. Zrovna někdo asi políčky posouval tak, že z Nelina těla se stala skládačka. Není tak vlastně vidět nic, co by být nemělo, zároveň je to moc pěkný efekt. 

Asi to znázorňuje i to, že na vše je vlastně víc úhlů pohledu, o čemž mluví i Boudová dál ve svém textu. „Máme tendenci si vytvářet realitu podle našich přesvědčení a předpokladů a ignorovat vše, co s ní nesouzní. Například, pokud si myslíme, že jsou lidé zlí a nevěřícní, budeme si více všímat případů, které toto tvrzení potvrzují, a ignorovat ty, které tomu odporují. Tím si vytvoříme realitu, ve které jsou lidé zlí a nevěřícní,“ líčí.

„Je to však něco, co můžeme změnit. Pokud budeme aktivně pracovat na tom, aby naše myšlenky a přesvědčení odpovídaly realitě, kterou chceme, můžeme zlepšit svůj život i životy lidí kolem nás. Pokud si uvědomíme, že většina našich obav je pouze v naší hlavě a ne v realitě, můžeme se osvobodit od strachu a být šťastnější,“ tvrdí herečka známá například z filmů Vratné lahve či Líbáš jako Bůh.

Video
Video se připravuje ...

Nela Boudová a Jan Tuna v 7 pádech Honzy Dědka: Jak se dali dohromady? FTV Prima

Na internetu tak nyní vše nabádá, aby se zaměřili jen na pozitivní aspekty svých životů. „Naučte se ovládat své myšlenky a přesvědčení a buďte více otevření novým zážitkům a situacím,“ dodala Nela Boudová.

Sama ale vytvořila očividně realitu, kde vypadá i po padesátce naprosto báječně. Toho si všiml i kdosi v komentářích. „Vám je snad dvacet, ne?!“ podivoval se nevěřícně a Nelu to jen rozesmálo.

Fotogalerie
75 fotografií