„Tak prej k mejm modrejm vočím nic jinýho nejde,“ vtipkoval na sociální síti bývalý reportér TV Nova Jan Tuna, když se odhodlal k dramatické proměně své vizáže. Celý život byl brunetem, byla to ostatně barva, kterou mu Pánbůh dal do vínku, on však s hashtagem „time of changes“, tedy „čas změny“, ukázal svou novou image. Odbarvil se na nepřehlédnutelnou a výrazně platinovou plavou!

Svého „nového“ přítele pak herečka Nela Boudová ukázala v instastories po nějakém čase stráveném v jihočeských Slavonicích, kde se pravidelně koná režisérem Ondřejem Trojanem (62) pořádaný filmový festival. Na snímcích oba vypadali festivalovým životem lehce pomačkáni, přesto však spokojeni. A díky barvě vlasů a vlastně i účesu à la zpěvák Billy Idol (66) působil Tuna vedle slavné filmové femme fatale velice mladistvě.

Video
Video se připravuje ...

Nela Boudová a Jan Tuna v 7 pádech Honzy Dědka: Jak se dali dohromady? FTV Prima

O tom, že si tahle dvojice pobyt v renesančním městečku velmi užila, svědčí i fakt, že Boudová, hvězda například hořké komedie Vratné lahve, kde se objevila v několika lechtivých scénách a v rajcovním negližé, doprovodila zveřejněné fotografie s „docela jiným“ Tunou popiskem „bylo to supeer... a spoustu skvělých filmů“. Jak se zdá, tenhle pár si umí užívat všech krás, co jim život nabízí... což je rozhodně záviděníhodné.

Fotogalerie
39 fotografií