Ne nadarmo se říká, že „aká matka, taká Katka“. Uznávaná dabérka a herečka Stanislava Jachnická, která nezapomenutelným způsobem propůjčila svůj hlas například postavě Pheobe v seriálu Přátelé, totiž na sociální síti odhalila, po kom je takové „éro“. Sdílela video, které ji zachycuje s dalšími ženami v rodině, s maminkou a sestrou, kterak společně tančí.

Na písničku Paint It Black od legendárních Rolling Stones si všechny tři střihly velice skotačivou choreografii, po jejímž zhlédnutí se člověku jenom těžko věří, že Stáně bude v srpnu 58 let, její sestře Blance je 53 - a mamince neuvěřitelných 85. Přesto má však energie na rozdávání a tempu svých o generaci mladších dcer stačí. A to je rozhodně záviděníhodné.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Čeští Přátelé opět spolu. Nabídku na dabing nového dílu ještě nedostali! Jiří Marek

Kromě neskutečného elánu je z videa, co Jachnická sdílela na instagramu, zjevné i to, že se zde dědily geny jako přes kopírák - jak Stáňa, tak i její sestra mají docela stejný široký úsměv. A obě si i po padesátce zachovávají štíhlou figuru. Při pohledu na maminku je ovšem zřejmé, že se nějakého tloustnutí v pozdějším věku bát nemusejí. Také ona vypadá velice fit.

Však ji také svým „lajkem“ ocenily i ostatní osobnosti českého šoubyznysu - třeba herečka a dabérka Tereza Bebarová (47), spisovatelka Martina Formanová (57), anebo třeba herečky Klára Sedláčková Oltová (47) a Bára Fišerová (45). A vy to můžete posoudit v naší galerii sami...

Fotogalerie
49 fotografií