Rusovlasá Barbora Mudrová, známá především divákům TV Nova z nekonečného seriálu Ulice, se do jejich srdcí zapsala coby zákeřná Ája. A i když její postava v posledním roce prošla neuvěřitelnou proměnou, klasickou femme fatale na televizních obrazovkách nikdy moc neztvárňovala. Snad možná proto, že má tak nevinný obličej. Režiséři a scenáristé ale teď možná změní svůj názor!

Na instagramu sdílela video, v němž ještě se dvěma dalšími slečnami tančí na písničku After Dark od skupiny Tito & Tarantula, kterou si jistě na první dobrou vybavíte z hororové komedie Od soumraku do úsvitu. Zatímco ve snímku na ni předvedla vzrušující představení Salma Hayeková (57), Mudrová za ní rozhodně nezaostává - byť svůj výkon popsala slovy: „Můj absolutní krok mimo zónu pohodlí, návrat k sobě a asi největší výzva pro sebevědomí, kterou jsem kdy zažila“.

Video
Video se připravuje ...

Mrcha Ája z Ulice Bára Mudrová je zamilovaná! Kdo je její láska? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

K tomuto kroku se odhodlala možná trochu paradoxně proto, že je maminkou synka Kristiána (1), kterého si pořídila se svým snoubencem, podnikatelem a grafikem Martinem. „Možná se zdá, že přeháním, ale vážně kolem sebe neznám maminku malého dítěte, která by v tomhle období nonstop pozornosti k dětem neztrácela samu sebe. Já se rozhodla vrátit k tanci, ten pro mě byl vždycky o úplném spojení se sebou,“ prozradila sympatická herečka.

„Nezapomínejte na sebe a nebojte se stát na chvíli někým, koho v sobě už ani nevidíte,“ apelovala Barbora na další maminky a je jasné, že takové rozhodnutí rozhodně nebylo chybné - její vlnění na pomalý, ale přitom smyslný song je skutečnou podívanou. Však za to sklidila slova obdivu nejenom od svých fanoušků, ale i kolegů z umělecké branže. Ohromila například herce Václava Vašáka (48)...
Fotogalerie
66 fotografií