Zatímco ostatní účastníci StarDance pařili po sobotním finále až do šesté hodiny ranní, královna s králem parketu Darija Pavlovičová a Dominik Vodička se vytratili z mejdanu poměrně brzy.

Druhý den v neděli je totiž čekalo další setkání. „Krásný den, hádejte, kde jsme. Šli jsme si dát trénink, trénujeme na další sobotu,“ vtipkovala Pavlovičováve společném streamu, který s Vodičkou druhý den po finále natočili. Hned po ránu se opět sešli na pražském holešovickém Výstavišti a šli se podívat do prostor soutěže StarDance.

„Výstaviště už je zbouraný, takže to je smutný, člověk nemá šanci se nijak rozloučit. Darijo, už nám to bourají, neeee!“ smutnil Vodička, když s Pavlovičovou brouzdali napůl rozbořeným tanečním sálem.

Sešli se ale hlavně, aby poděkovali divákům, kteří pro ně hlasovali, a díky kterým soutěž vyhráli. Nicméně ani po skončení StarDance nemají čas na odpočinek. Hned od pondělního rána přebíhají z jednoho rozhovoru v televizi či v rádiu k druhému. Jen co ale prvotní šílenství po vítězství opadne, budou mít prostor na chvilku vydechnout.

„Během StarDance jsem si udělala volno, neměla jsem žádnou práci, veškerý čas jsem věnovala tancování. Musela jsem ale dotočit pár záběrů, takže hned po prvním přenosu jsem musela odjet hned do Německa a bylo mi z toho hodně smutno. Teď mám v plánu si odpočinout a možná i odcestovat někam, a až se vrátím, čekají nás nějaké plesy,“ prozradila Darija ve Studiu 6 své nejbližší plány. 

Anketa

Jste spokojeni s letošní vítězkou StarDance?

Darija Pavlovičová si to zaslouží
Eva Adamczyková byla lepší

Naopak její soupeři a olympioniciEva Adamczyková a Vavřinec Hradilek se musí vrhnout zpět na tréninky ve svých disciplínách. Snowboardistce Evě začíná sezóna hned po Novém roce s prvním závodem koncem ledna, a musí proto dohnat zmeškaný čas v posilovně a na snowboardu. Kajakář Vávra má o něco víc času, sezóna mu začíná až v dubnu. Oba ale chtějí alespoň vánoční čas trávit doma s rodinou. 

Video
Video se připravuje ...

Darija Pavlovičová a Dominik Vodička: První reakce po vítězství ve StarDance! Štichová, Kristl

Fotogalerie
63 fotografií