Tereza má během StarDance na České televizi každý den okolo 20. hodiny pořad Kolem dokola, kde divákům odhaluje zákulisí a zajímavosti taneční show. V posledním díle si pozvala kolegu Marka Ebena, se kterým moderuje už 12. ročník. Herečka si adrenalin přímého přenosu užívá, její kolega moc ne.

Nejhorší je, než tam člověk vleze. Těch posledních pár vteřin, když jsme ještě za tím paravanem v chodbičce, mně přijde nejděsivějších. Je absurdní, že spotřebujeme většinu své mozkové kapacity, tedy aspoň já, na to, si pamatovat, co tam mám dělat za kroky. Přesto, že jich je tam asi jenom šest,“ svěřil se moderátor.

Video
Video se připravuje ...

Tereza Kostková: Nejvěrnější fanynka StarDance? Manželka Marka Ebena! Markéta Reinischová

Když si to pustím doma, tak si říkám - chlapče, z čeho ses tam tak nervoval, vždyť ty tam jen uvedeš ten pár a zase zmizíš. Ale to jsou takové malinké výstupy, které by měly mít začátek a konec, je to daleko sevřenější a není prostor na další slova. Je to daleko obtížnější, než si člověk myslí,“ přiznává Eben, na kterého Tereza práskla jednu věc. „V určitém čase jsi vždy odjížděl do restaurace, ale pak jsi mi přiznal, že děláš něco jiného.“

To je pravda. Ono to začalo tím, že se ve StarDance začalo hodně jíst. V minulém ročníku si Tereza Černochová přinesla sporák, a to bylo člověku líto někam jezdit, když je to tak dobrý v tom zákulisí. Člověk je zvědavej a samozřejmě s Josefem (cukrář Maršálek, pozn. red.) katastrofa. To je zločin někam jet, když je tady Josef,“ netají se Marek.

Anketa

Jste spokojeni s letošní vítězkou StarDance?

Darija Pavlovičová si to zaslouží
Eva Adamczyková byla lepší

Fotogalerie
51 fotografií