Nikol Štíbrová vztah s Petrem oznámila v únoru 2020, ale milenci už byli nějakou dobu. „4 roky, co jsem napsala dlouholetému kamarádovi Petrovi, že bych vyrazila do Alp na lyže, ale nemám s kým. A on že by teda jel. Muž činu. Jako vždy. Tak jsem ho 25. prosince vyzvedla a vyrazilo se,“ pochlubila se v den jejich výročí vztahu blondýnka.

A jak je u ní zvykem, šla hodně rychle na věc. „V Německu jsem se ho zeptala, jestli má v plánu se nějak usadit a jak to má se svatbou, v Rakousku, jestli chce mít děti, bo když jste single máma, tak není čas na hrdinství a je třeba ptát se, kdo je kdo. V Itálii jsme pak vypili pár slivovic a aperolků, slupli jsme spolu to nejjemněji nakrájený lardo, což byl sakra intenzivní zážitek hned takhle zkraje vztahu,“ netají se Nikol. 

Video
Video se připravuje ...

Influencerka Nikol Leitgeb: Proč se nikdy nesetkala s Martínkem, na kterého se vybralo 150 milionů korun Markéta Reinischová

Ani Leitgeb neotálel. „No, a když jsme se vrátili z Itošky, Péťa už si tašku vybalil rovnou k nám. I s lyžemi,“ dodala influencerka, která poté s Petrem otěhotněla a před porodem v květnu 2021 si řekli ANO. 

Dnes jsou rodiči dvou synů, staršího Mathiase má Nikol z předchozího vztahu s Martinem Kinclem a mladšího Tobiase už s Petrem. Společně podnikají a daří se jim. 

Fotogalerie
64 fotografií