Do hlubokého dekoltu brněnské podnikatelky střídavě bořili hlavu jak oslavenec večera, tak jeho otec Felix senior (80). Nějak jim ale oběma uniklo, že synovy kulatiny přišla slavit i Dáda Patrasová (67) a vilné pohledy obou milovaných Felixů do žlábku mezi prsy vyzývavé blondýny jí nebyly vůbec příjemné. A také to dávala pořádně najevo!

Nejen pohoršenými pohledy, manželovi jeho chování dokonce několikrát ostře vyčetla. Patrasovou popudil už jen fakt, že seděla na kraji třetí řady, zatímco expřítelkyně Zdeňka Mahdala (62) Dragounová usedla do jejího středu.

A co víc, prsatici do Semaforu pozval sám oslavenec se svým otcem. Přitom oběma muselo být dopředu jasné, jak její přítomnost Dádě hne žlučí. Není divu, právě ona, hrdá matka, měla být středem pozornosti! Nikoli plastikami vylepšená Lenka, o které se navíc proslýchá, že s jejím mužem má i víc než jen nevinné techtle.

Když tedy Dáda sokyni spatřila, měla okamžitě po náladě. A to se jí koncert tak líbil! Syn ho uváděl, zpíval excelentně rokenrol, hrál na saxofon. Zpívala i dcera Anička Slováčková (28) a manžel Felix se svým big bandem celou produkci dirigoval. Na svoji rodinu byla prostě Patrasová hrdá, dokud... se do role hvězdy večírku nevnutila Lenka v krajkových šatech bez ramínek, ze kterých jí poprsí doslova přetékalo, a oba její Felixe doslova neočarovalo...

Dělá to pořád

Naposledy podnikatelka, modelka, bloggerka, ambasadorka a manažerka České Miss svoje vnady veřejně vytasila na květnové oslavě saxofonistových 80. narozenin. Sexbomba Dragounová, tedy spíš její vnady, na sebe tehdy strhly veškerou pozornost, která měla patřit hlavně samotnému oslavenci.

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová v Kápni božskou: Ve Snídani na Nově jsem byla pod vlivem David Turek

Fotogalerie
96 fotografií