Přípravy na premiéru nebyly pro Radku Třeštíkovou vůbec snadné. Do bílého korzetu se musela nasoukat bez cizí pomoci. „Že jsem se do toho zašněrovala sama, považuju za vrchol svého nezávislého bytí,“ chlubila se před zrcadlem spisovatelka ještě před odchodem do kina. Na premiéru pak přišla jen lehce oděna, ruku v ruce s režisérem seriálu Adikts o drogově závislých Adamem Sedlákem. I on kulil oči, co to má Radka na sobě, když si před projekcí sundala bundu bombera. Ještě že měla alespoň ty kalhoty, které ovšem spadaly pro změnu až na půl žerdi.

A ač ve filmu nehraje, v tu ránu na sebe díky svému provokativnímu modelu strhla veškerou pozornost. Zastínila tak mladé herečky hlavních rolí ze seriálu - Lucianu Tomášovou, Martinu Jindrovou a Kristýnu Jedličkovou. Ta ovšem zaujala pánské oko díky korzetovým červeným šatům, které měla na sobě. Odhaleným bříškem se pochlubila také zpěvačka Elizabeth Kopecká, naopak vdova po Miro Žbirkovi Kateřina se zachumlala do kožichu a nechtěla se ho vzdát.

Svou první hereckou roli dostala v seriálu také zpěvačka Lenka Dusilová(48). Po dlouhé době se tak objevila na veřejnosti a dorazila v maskáčové bundě a čepici. Od Sedláka získala roli učitelky. „Moje postava profesorky se opravdu zarputile snaží pomoci závislým lidem, má to jako poslání, pomáhat a měnit svět k lepšímu. Ví, že některé drogy pod odborným dohledem mohou člověku i pomoci, zároveň si ale uvědomuje nebezpečnost současné situace a bojuje proti nadužívání a zneužívání,“ vysvětlila zpěvačka s tím, že sama prošla v minulosti obdobím experimentování, a proto dnes ví, že věci jdou vyřešit i s čistou hlavou.

Premiéru seriálu uvidí diváci už dnes na vysílání a od 24. ledna na ČT1.

Video
Video se připravuje ...

Spisovatelka Radka Třeštíková: První slova o rozvodu! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
54 fotografií

Anketa

Co říkáte na outfit Radky Třeštíkové?

Super, je to sexy
Je to nevkusné
Hned by si to taky oblékl/a