Hvězdy televize Prima se v úterý večer opět sešly na tradičním vánočním večírku, a ani letos nebyla nouze o pozdvižení. Ze slavných tváří do podniku v centru Prahy dorazili například zamilovaní partneři, moderátor Jakub Prachař (40) a herečka Sara Sandeva (26), herec Jiří Macháček, moderátor Libor Bouček, řežisér, herec a scenárista Jakub Kohák nebo moderátorka Markéta Mayerová (56), která venku uklidňovala nervy cigaretou.

Objevila se dokonce i bývalá mluvčí Babišovy politické strany ANO, Lucie Kubovičová. Když ji před vchodem ozdobeným gigantickými bílými balónky překvapil lehký déšť, duchapřítomně si přetáhla péřový kabát přes hlavu, aby jí počasí nezničilo účes. Stylová za všech okolností!

Mirai, lovec žen

Zdaleka nejvíc pozornosti k sobě ale přitáhl zpěvák a kytarista Mirai Navrátil. Teprve před pár dny vyšlo najevo, že už nějaký čas netvoří pár se svou někdejší láskou Michaelou Buschovou. Po brunetce, s níž byl čtyři roky, ale zřejmě tolik netruchlí – na večírku z něj byl hotový „Evžen, lovec žen“, jako ze slavné písně z osmdesátek.

Nejprve posilněný několika drinky flirtoval se spisovatelkou Radkou Třeštíkovou (42) v sexy koženkových kalhotách. Pak ho ale upoutala blondýnka v bílém prošívaném kabátě, s níž nakonec dokonce zamířil domů.

Galantně přitom vyrazil sehnat taxíka sám – protože už měl ale v krvi více než jen pár drinků, málem ho při tom asi třikrát srazilo auto. Naštěstí všechno dopadlo dobře a zpěvák se s doprovodem do vozu dostali bez úhony. 

Společnost na místě vydržela asi do pěti do rána, pak už se i ti nejzarytější pařmeni jali rozcházet domů. Tak snad následné ráno nebylo moc krušné!

Video
Video se připravuje ...

Mirai Navrátil má japonské kořeny: Bude slavit české Vánoce? David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
26 fotografií