Manželé Adamczykovi, kteří oba tančili v poslední řadě StarDance, zatím bydlí v bytě 2+kk v pražských Dejvicích, který dvojnásobná olympijská šampionka Eva koupila v roce 2018 za 5,2 milionu korun.

Sportovkyně původem z Krkonoš se ale nikdy netajila tím, že sní o domku na venkově, s výhledem na pasoucí se koně. Vysněné hnízdečko lásky manželé našli v malé obci nedaleko hlavního města – do útulného domku na klidném místě neváhali investovat 13,5 milionu korun!

Plný kontejner

V pondělí se to už kolem domu hemžilo lidmi. Přibyl červený kontejner, který byl celý naplněný odpadem, dělníci na střeše připevňovali nový hromosvod. Věci se zjevně daly do pohybu a Adamczykovi mají nejspíš dům zcela k dispozici.

S někdejšími majiteli měli totiž v kupní smlouvě ze 4. září sjednány vcelku tvrdé podmínky předání nemovitosti, dokonce z nich udělali své nájemníky. Ode dne úhrady kupní ceny jim měli prodávající do 15. prosince, na kdy bylo stanoveno datum definitivního předání, platit za užívání domu 833 Kč denně! Celkem to mohlo dělat k 60 tisícům.

A kdyby se k pátku vystěhovat nestihli, sankční pokuta z prodlení byla sjednaná dokonce na 2000 Kč za každý další den!

Otázkou tedy je, zda vyklízecí práce již probíhají v režii Adamczykových, anebo dům chvatně vyklízejí jeho předchozí majitelé, aby je sankce nesedřely z kůže...

Realitní magnát

Rozhodně se nejedná o jedinou nemovitost, kterou pár vlastní. Eva Adamczyková je majitelkou zmíněného bytu v Dejvicích, ale patří jí také byt 2+1 na pražském Žižkově v pořizovací hodnotě 3,8 milionu korun. Ten koupila jako čistě investiční příležitost a pronajímá ho.

 

Video
Video se připravuje ...

Adamczyková a Mazůch Stardance nevyhráli: Výhra je jen třešnička na dortu Štichová, Kristl

K tomu ještě za smutných okolností zdědila napůl se sestrou Janou (24) rodný dům ve Vrchlabí poté, co oba její rodiče během dvou let podlehli rakovině. Marek zase dostal nenápadnou dřevěnou chatu v lesích na Benešovsku od maminky Sabiny (67).

Anketa

Jste spokojeni s letošní vítězkou StarDance?

Darija Pavlovičová si to zaslouží
Eva Adamczyková byla lepší

Fotogalerie
142 fotografií