V Česku je představitel filmového Obelixe každou chvíli, fotografové jeho pobyt naposledy zdokumentovali během léta. Nejdřív při výpravě po moravských sklípcích, pak i v centru metropole.

A je celkem jasné, co k nám herce tak táhne: Už nějakou dobu se mluví o jeho vztahu s krásnou Češkou, o níž se ví jen tolik, že je to »cérka z Valašska«. Při vánoční návštěvě v srdci Evropy mu dělala společnost opět, tentokrát ale ještě s další tajemnou blondýnkou, která se zamilovanou dvojicí strávila celý večer.

V pondělí odpoledne zaplul Depardieu s mladou partnerkou do jejich oblíbeného bistra v centru Prahy. Tam se držitel mnoha filmových cen, včetně Zlatého glóbu a dvou Césarů, skvěle bavil jak se svou společnicí, tak s majitelem bistra, s nímž se nejméně od léta zná.

Jde mimochodem o Makedonce Antonia, otce známé herečky Sary Sandevy (26). Po pár skleničkách ale dvojici vyhládlo, na Antoniovu středomořskou kuchyni nejspíš neměla chuť, tak přeběhla do nedaleké asijské restaurace. Kdyby herce člověk potkal na ulici, zřejmě by si ani nevšiml, že míjí hollywoodskou hvězdu. Depardieu totiž působil velmi nenápadně – byl celý v černém a na hlavě měl naraženou čepici, zpod trika mu vykukovalo jeho velké břicho.

V restauraci si objednali jídlo a po chvíli se k nim připojila ještě sympatická blondýnka zhruba ve věku hercovy moravské přítelkyně. Tou dobou už ale Depardieu s partnerkou dojedli, a tak si ani nic neobjednala. Všichni tři se pak přesunuli jen o kousek dál k domu v centru. Gérard vytáhl z kapsy klíče, odemkl vchod a trojice zmizela uvnitř. O tom, co se dělo uvnitř, už můžeme jen spekulovat, ale je jasné, že se známým bohémem nuda rozhodně nehrozí.

V létě při návštěvě Česka Depardieu navštívil také brněnskou Knihovnu Milana Kundery.

Cérka z Valašska

Fakt, že si »urostlý« Francouz známý z komedií Otec a otec, Zelená karta anebo Drž hubu! našel českou partnerku, je veřejným tajemstvím.

„Žijí spolu již několik let, u nás na vesnici o tom ví každý. Je to takové přísně střežené tajemství,“ prozradila Blesku jedna z obyvatelek moravské obce, kam dívka se slavným partnerem občas zavítá.

Hercova přítomnost musí být ale vždy přísně utajená! „Když ho sem někdy přiveze, tak se každý bojí vytáhnout i telefon, aby nebyl v podezření, že si je fotí,“ upozorňuje zdroj.

 

Video
Video se připravuje ...

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Pirátská rezignace po erotické akční scéně! Zuzana Bubílková

Fotogalerie
34 fotografií