Třináct žen popsalo své příběhy investigativnímu serveru Mediapart. Velmi podobně popisují hercovo chování. Gérard Depardieu jim měl dělat vulgární návrhy, měl mít sexuální narážky, popisují i osahávání pod šaty, snahu proniknout prsty pod spodní prádlo, ale také agresivní chování. To vše se mělo dít většinou během natáčení.

Podle stanice BFM TV jistá 24letá komparzistka si Depardieuovo chování nenechala líbit a šla si stěžovat produkci. Ta ji však odbyla slovy „To je Gérard, rád škádlí“. Jiná dvacetiletá herečka pro změnu uvedla, že když vykřikla ve chvíli, kdy ji herec osahával, ostatní z produkce se smáli jeho reakci „vždyť jsi přece chtěla uspět u filmu“. Ačkoliv ženy herce obviňují, žádná z nich dosud nepodala trestní oznámení.

Gérard se brání tím, že je gentleman, který odmítá jakoukoliv formu násilí – ať už slovního, fyzického, či psychického. Sám se k obviněním nevyjadřuje, jeho právníci odmítají, že by porušil zákon. Server Mediapart oslovil také 20 spolupracovníků francouzského herce, jedenáct z nich uvedlo, že nic takového na natáčení neviděli ani neslyšeli a zbylých devět neodpovědělo.

Video
Video se připravuje ...

Ikonické scény: Božská a sexy sedmdesátá léta Videohub

Fotogalerie
46 fotografií