Stáli sobě po boku dlouhých šest let a platili za jeden z nejpevnějších párů v českém šoubyznysovém rybníčku. Jenže místo společné budoucnosti přišel rozchod! Krejčík totiž Stropnickému přišel na nevěru se ženou a opustil ho. A tak sešlo i ze společného miminka, po kterém Daniel tolik toužil.

Před třemi roky se páreček zúčastnil reality show Výměna manželek, kde si Dan na 10 dní zkusil být tatínkem hned šesti dětí. A ani po téhle zkušenosti se jeho sen stát se rodičem nerozpustil.

Video
Video se připravuje ...

Daniel Krejčík a Matěj Stropnický: Adopce holčičky nevyšla, ale dítě dál chceme! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

„Sám je jedináček, děti by moc chtěl, ale trochu jsem doufal, že změní názor - jenže on to setsakramentsky dobře zvládl a názor nezměnil. Šest dětí prý není potřeba, ale tři klíďo. Tak tohle neklaplo,“ vtipkoval po odvysílání syn politika Martina Stropnického (67). Jejich účast ve Výměně dokonce zaujala holčičku z dětského domova, která jim napsala velmi dojemný mail.

„Já jsem Emma a je mi 9. Jsem v dětském domově. Říkal jsi, že bys chtěl mít děti, ale že to nejde. Já bych k vám klidně šla, protože ses mi moc líbil. Já mám ráda koně, psy, papoušky, ale možná i divadlo, ale to nevím, protože jsem tam nikdy nebyla, a hrady taky, ale tam jsem taky nebyla. Jo, a jestli pořád chcete dítě, a vím, že dva kluci si nás nemůžou vzít, ale možná bych se u tet mohla přimluvit. Nevadilo by mi, kdybyste si mě vybrali,“ napsala Emma. Krejčíka tak rozplakala a s Matějem se dohodli, že se o získání Emmy do péče přece jen pokusí.

Bohužel adopce nedopadla dobře. „Emma nebyla vhodná k adopci, protože její maminka ji sice pravidelně dává do ústavů, ale právně jí nikdy nebyla odebrána,“ svěřil se ve své knize Nadělení: Příběhy kluka ze zámku Krejčík.

Fotogalerie
59 fotografií