Jen co Kozub vyhlásil konec kariéry, vyděsil své fanoušky. Raději proto hned přispěchal s vysvětlením. „Přátelé, léčím se s těžkým onemocněním dýchacích cest, ze zánětu a silného astmatu,“ přiznal na sociální síti. 

Po pár dnech se ozval fanouškům, že se jeho stav lepší. „Konečně po zhruba pěti dnech se mi udělalo trochu lépe, opravdu se můj zdravotní stav zlepšuje. Dneska je to pátý den, kdy jsem schopen konečně mluvit a už můžu popadnout dech. Léčím se s poměrně komplikovaným plicním onemocněním, které mám ale v podstatě od dětství, takže se mi to prostě jen v tom náporu práce zhoršilo. Nicméně vidíte, že už je mi trochu lépe, a moc vám děkuji za krásné zprávy, které mi posíláte,“ namluvil Kozub v sobotu vzkaz fanouškům přes sociální síť, ale během mluvy se dost zadýchával. 

Léčba ale nejspíš nebyla nijak příjemná. „Už mě ty kortikoidy, antibiotika a různé ...tika nebaví! Je to dost naročný týden plný chemie a čekání. Zítra mě čeká důležité vyšetření a jestli dopadne dobře, tak se brzy vidíme! Věřím že ano! Budu sice muset nastavit trošku jiné pracovní tempo, ale to nevadí,“ vzkázal fanouškům v neděli večer komik a herec a v pondělí ráno už se pak radoval z výsledků. „Je to dobré! Výsledky dobré! Cítím se dobře! Dobré to je! A teď už… Rehabilitace,“ radoval se. 

Postupně se tedy bude vracet ke své milované profesi, i když, jak slíbil, v pomalejším a mnohem klidnějším tempu. 

Fotogalerie
38 fotografií