Dva dny po Novém roce zaskočil herec a bavič Štěpán Kozub své fanoušky zprávou, že ho na nějaký čas neuvidí. „Vážení přátelé, nepíše se mi to úplně nejlépe, ale na nějaký čas se s vámi budu muset rozloučit, jak zde na sociálních sítích, tak na živých vystoupeních,“ oznámil. 

Důvod je jednoduchý: zdravotní problémy. „Zdraví je důležitější a já jsem se bohužel dostal na hranu. Léčím se. Není to snadné. Pracuji na tom a věřím, že se brzy opět uvidíme buď v divadle, v klubu nebo kdekoli jinde. Děkuji vám za pochopení,“ sdělil svým více než 323 tisícům sledujících přes instastories. 

Blesk pátral po příčině a zjistil, že jde o respirační problémy. „Vzhledem k velkému pracovnímu vytížení a dlouhodobým zažívacím a respiračním potížím se Štěpánovi před několika dny v pozdních nočních hodinách přitížilo natolik, že mu musela být poskytnuta lékařská pomoc,“ uvedla pro Blesk hercova manažerka Dominika Kašovská.

A to teď po dvou dnech veřejně potvrdil i sám Kozub. „Léčím se s těžkým onemocněním dýchacích cest, zánětu a silného astmatu. Tečka. Nic víc, nic míň,“ ohradil se proti spekulacím, že za vším stojí psychické problémy. 

Video
Video se připravuje ...

Štěpán Kozub: Dovolenou jsem si naordinoval! Šárka Stejskal, Lukáš Červený

Fotogalerie
85 fotografií