Promluvil o tom na MFF Karlovy Vary, kam dorazil hned na zahajovací víkend. "Do Varů jsem vždycky chtěl jezdit, ale vyšlo to tak, že letos jsem poprvé. A hlavně je to i kvůli tomu, že zde mám letos tři filmy, ve kterých hraju. Jsem tu na dva dny, splnit povinnosti a hned zase pojedu," prozradil Blesku Kozub.

Za nárůst popularity prý může pandemie koronaviru. "Je pravda, že za poslední rok a půl, možná dva, to mám náročnější, víc natáčím. Možná to zní bláznivě, ale z velké míry za to vděčím koronakrizi. Na společnost sice měla dopad negativní, ale na moji pracovní cestu dost pozitivní. Díky Divadlu Mír, které se začalo prezentovat na sociálních sítích, abychom divadlo zachránili, jsem natočil asi sedm celovečerních filmů," přiznal herec.

Ve Varech tak byl představit film Zbožňovaný Petra Kolečka, mihne se ve filmu Zátopek, a proběhla zde i půlnoční projekce filmu Shooky a Morty. "S Petrem Kolečkem jsme se dali dohromady díky práci na seriál  sKORO NA mizině a ve Zbožňovaném mám roli, o které nechci moc prozrazovat. A pokud se budete na Zátopkovi hodně soustředit, všimnete si mě tam jako takového ambiciózního komunisty," směje se Štěpán.

Video
Video se připravuje ...

Štěpán Kozub ve Varech: Za nárůst popularity vděčím covidu! Petr Macek

Fotogalerie
12 fotografií