Bianca Censoriová (28) to se svým slavným manželem vůbec nemá jednoduché. Buď to, anebo trpí opravdu silným exhibicionismem.

Kanye se nedávno ve velkém stylu vrátil na sociální síť instagram, když 26. prosince zveřejnil překvapivou omluvu za své četné antisemitské výroky. Popel na hlavu si nasypal dokonce v hebrejštině. 

Omluva za anitsemitismus

„Upřímně se omlouvám židovské komunitě za svůj neplánovaný výbuch, za svá slova a činy. Nebylo mým záměrem nikomu ublížit nebo někoho znevážit a hluboce lituji veškeré bolesti, kterou jsem mohl způsobit,“ napsal rapper s bipolární poruchou, kterou odmítá léčit. V minulosti přitom bez okolků veřejně prohlašoval, že miluje Adolfa Hitlera – a po právu pak putoval na černou listinu showbyznysu. 

„Jsem odhodlán začít sám u sebe a poučit se z této zkušenosti, abych v budoucnu zajistil větší citlivost a porozumění,“ pokračoval ve zvláštním příspěvku. Ačkoli mnozí omluvu uvítali, spoustě lidí neuniklo, že text zřejmě dala dohromady umělá inteligence. Když si ho totiž zadáte do programu na rozpoznávání její práce, vyjde vám 85% pravděpodobnost, že slova nenapsal člověk. 

Ye, jak si v posledních letech rapper říká, dal ovšem jasně najevo, že se plánuje vrátit na výsluní a to se bez omluvy zkrátka neobejde. Už 12. ledna mu má vyjít nové album Vultures – na kterém mimo jiné v jedné z písní rappuje, že nemůže být antisemita, protože kdysi souložil se Židovkou. Představil také nové extravagantní boty, které by si od milovníka nacistů asi jen tak někdo nekoupil. 

Bianca i letos bez kalhot

Jestli někdo chvíli pochyboval, zda má Ye pod kontrolou vlastní instagram, rapper ho brzy spolehlivě přesvědčil. Hned po omluvě si totiž zcela ve znamení své bizarní úchylky vytapetoval profil téměř nahými fotkami své o generaci mladší manželky Bianky Censoriové v dalších z podivných outfitů, které na ni během jejich ročního manželství pravidelně navléká. „Letos žádné kalhoty,“ napsal k jedné z fotek rezolutně. Tak se zřejmě máme na co těšit, Bianca ani letos moc šatstva nedostane. 

Video
Video se připravuje ...

Už budu! Injekce do penisů, mýtus panenské blány a masturbace. Jaké díly vás nejvíce zaujaly? pdc, ub, Blesk TV

Fotogalerie
91 fotografií