Ještě před pár dny posílal herec Štěpán Kozub, kterého si fanoušci ostravského Divadla Mír zamilovali v mnoha improvizačních skečích uskupení Tři tygři, srdečné pozdravy z dovolené. Jenže bohužel, další den už bylo všechno jinak. To totiž své příznivce na instagramu znepokojil selfíčkem, jež ho zachycovalo celého červeného v obličeji a s mokrým ručníkem na hlavě.

„Takhle, vždycky je lepší ten úpal nedostat. Což se nedá říct o mně,“ posteskl si herec, jenž zazářil nejenom v komediích typu Grand Prix, ale i v dramatu Spolu, v němž po boku Veroniky Žilkové (61) ztvárnil mentálně postiženého mladého muže. „Ať žije ALBINÁRIUM,“ dodal ještě v narážce na svou velice bledou pleť, co tak nešťastně chytá sluníčko.

Video
Video se připravuje ...

Štěpán Kozub: Dovolenou jsem si naordinoval! Šárka Stejskal, Lukáš Červený

Ze své zdravotní indispozice se ale Kozub poučil - a rozhodl se předcházet dalším případným problémům. A ihned to také na sociální síť zdokumentoval. „Mallorca, den 3 - napadlo mě koupit si kšiltovku,“ uzavřel kapitolu nepříliš povedeného startu své dovolené již s čepicí na hlavě. Nezbývá než mu popřát, aby se zbytek jeho pobytu ve Španělsku už ničím nekomplikoval...

Fotogalerie
56 fotografií