Radka Třeštíková s manželem Tomášem (44) před víc než dvěma roky oznámili konec manželství, ale k oficiálnímu rozvodu doposud nedošlo. Zatímco úspěšný fotograf je šťastný po boku moderátorky Evy Decastelo (44), spisovatelka řádí jak černá ruka.

Jeden čas se spekulovalo o její náklonnosti k mladšímu hudebnímu producentovi Nobody Listenovi, ale ani jeden vztah nepotvrdil. Momentálně je Radka v Dánsku, kde jí společnost dělá režisér Adam Sedlák.

Video
Video se připravuje ...

Radka Třeštíková na premiéře Bábovek: Ten film si užít nedokážu. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

O 8 let mladší umělec se Radkou pochlubil na svých stories, které brunetka sdílí. „Ta pravá od Mattela. Hrdá Barbie,“ okomentoval fotku, na níž je spisovatelka v  růžovém obalu nadživotní velikosti, který je reklamou na film Barbie.

Dvojice se pohybuje po vyhlášených místech v Kodani a viditelně si to užívají. Aby ne, když Třeštíková zapomněla podprsenku doma a v tílkách předvádí své silikonem vytuněné vnady.

Režisér filmu Banger má pro vyzývavé brunetky slabost, před rokem randil s Annou-Marií Jiravovou, pak mu společnost dělala mladá herečka Leona Skleničková. Obě vypadají jak mladší kopie Radky.

Fotogalerie
45 fotografií