Proslavila se už coby jednadvacetiletá v komedii Účastníci zájezdu, kde před kamerami obnažila své poprsí, anebo v nováckém sitcomu Comeback, kde si získala srdce diváků coby přemoudřelá Ivuška. Ačkoliv ze seriálů nezmizela, byla k vidění třeba v 1. Misi, Agrometalu či v Ohnivém kuřeti, velké filmové role a významná filmová ocenění se jí prozatím vyhýbají. Hlavní role proto ztvárňuje „alespoň“ na divadelních prknech, kde exceluje. Proč tomu tak je?

To Kristýna Leichtová teď pravděpodobně odhalila na svém instagramu, kam sdílela komicky pojatý skeč o konkurzech před lety... a dnes. Když v herecké branži dělala první krůčky, byla roztomile snaživá. Mohla se totiž opřít jenom o fakt, že má vystudovanou konzervatoř, a o svůj talent. A dnes, když už má za sebou úctyhodnou řádku rolí, po ní chtějí producenti něco docela jiného: „Nás hodně zajímá, jaký máte dosahy,“ citovala ve svém videu.

Video
Video se připravuje ...

Provokatérka Kristýna Leichtová o nahé fotce před porodem: Nebyla poslední! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Ačkoliv video pokračuje tím, že zmatená herečka předvádí dosah fyzicky, nataženýma rukama, smutně to vypovídá o dnešní době. Více než herci se skutečnými zkušenostmi je pro jejich obsazení do filmů a seriálů důležitý jejich vliv na sociálních sítích... Větší šanci před kamerou tak mají osobnosti aktivní ve světě internetu. „Bohužel… realita… Snad to nebude trvat dlouho, tahle blbost s dosahem,“ posteskla si i herečka Anna Schmidtmajerová (38).

Svým „lajkem“ vyjádřily Leichtové podporu a pochopení i další její kolegyně z herecké branže, o jejichž nadání také sice nelze pochybovat, přesto však nejsou tolik vidět jako jiné zdánlivě protežované celebrity (s větším dosahem...). Byly to třeba Vanda Chaloupková (32), Kristýna Kociánová (38) či Michaela Dittrichová (31). Ty všechny tři mimochodem dostaly šanci alespoň v primáckých seriálech - od Modrého kódu přes Slunečnou až po Elišku a Damiána.
Fotogalerie
51 fotografií