Herečka Kristýna Leichtová, která se do srdcí diváků zapsala třeba jako přemoudřelá Ivuška v nováckém sitcomu Comeback, anebo coby intelektuálka Denisa v Účastnících zájezdu, před pár dny oslavila narozeniny. Aby bylo její životní jubileum skutečně nezapomenutelné, nachystal pro ni její partner Vojtěch, muž, s kterým má dcery Rozárku (3) a Dorotku (5), pestrý program v jejím rodném městě, tedy v Plzni.

Například spolu zašli na koncert Vypsané fixy, „pop punkové“ kapely, kterou si herečka s přítelem v posledním roce velice oblíbila. „V pubertě jsem je vůbec nechápala, a ani lidi, co je poslouchali - a teď je to úplně jinak,“ přiznala Leichtová kajícně. „A to, že mi věnovali Antidepresivní rybičku (což je jedna z jejich populárních písniček, pozn. red.), mě neuvěřitelně dojalo,“ doplnila.

Další den ji čekala po noci strávené v hotelu, což pro své příznivce na sociálních sítích zdokumentovala sexy snímkem své nahé siluety u okna, oslava v kruhu rodinném. Jenže všechno to slavení, mlsání a patrně i popíjení se neblaze podepsalo na jejím zdravotním stavu... Celá akce byla totiž zakončena noční návštěvou pohotovosti, na kterou ji ihned odvezla Kristýnina vyděšená maminka. 

„Megapodrážděná slinivka,“ objasnila Leichtová stručně původ svých obtíží. Přesto však celou tuto anabázi, kterou si dopřála s partnerem podle všeho bez dětí, hodnotí jako „nejlepší narozeninovou oslavu poslední dekády“. A aby se neopakoval další výjezd do špitálu, do nového roku života si herečka naordinovala „očistu těla i mysli“.  Tak jí držme palce, aby další narozeniny byly už bez komplikací!

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Leichtová na MFF KV: Jsem tu bez dětí a stýská se mi! Markéta Reinischová

Fotogalerie
52 fotografií