Chtěla si jen užít pět minut klidu nad dobrou kávou, proto Kristýna Leichtová vzala své dvě dcerky Dorotku (4) a Rozárku (2) a vydala se do kavárny. Vytouženého klidu se jí ale nedostalo. Holky se hlasitě dohadovaly o její telefon, která z nich bude hrát hru. 

A to byl podle herečky kámen úrazu. Jejich „hádka“ zvedla ze židle jistou dámu u vedlejšího stolu, která si s kamarádkou chtěla vychutnat zákusek s proseccem. „Přijde vám, že tohle je ideální prostředí pro děti? Vidíte tu někde dětský koutek? Můžete si ty děti uklidnit?“ pustila se do Leichtové seniorka.  

Kristýna byla naprosto v šoku. „Absurdita dotazu mě totálně zaskočí a tak se zmůžu jen na pouhé: ‚Myslíte, že nemám právo na to dát si kávu?‘.“ Na další dohady neměla Leichtová sílu. „Další konfrontace se nekoná, děti se dožadují mojí pozornosti a paní zřejmě řekla své a brebentí o tom dál u svého stolu. Slzy se hrnou do očí. Dýchám. Negativní přetvořit v pozitivní. „Proč se na tebe ta paní zlobila?“ „Protože jste křičely a ji to moc rušilo.“ Uklízím hrnky, oblékám holky a cestou kolem stolu veselících se dam slušně a nahlas prohodím: ‚Přeji vám krásný den a moc vám děkuju‘,“ svěřila se herečka se svým otřesným zážitkem z kavárny. Už tak měla den blbec a tahle seniorka tomu nasadila korunu.

Ihned našla zastání u Evy Burešové. Té se totiž stalo něco podobného. „Ach bože! My byli jednou v kavárně a tam nám jedna dáma (která přišla až po nás a sedle si hned vedle nás, i když všude bylo plno místa) dávala velmi najevo, jak jí vadí, že se naše děti smějí. SMĚJÍ!!!! Já z toho byla tak zaskočená. Jak někomu může vadit smích miminka,“ divila se nahlas Burešová, která nyní skončila šestinedělí se svým druhým synem Tristanem Williamem.

Video
Video se připravuje ...

Podfuk Leichtové na partnera v 7 pádech Honzy Dědka. Oddá je hvězda StarDance, farářka Kopecká? FTV Prima

Fotogalerie
23 fotografií