Většina celebrit vzala do kina jen jedno dítě. Herec známý ze seriálu Ohnivý kuře Rostislav Novák mladší (38) přišel se synem, představitelka Sáry Kohnové z Kameňáku Hana Čížková (64) zase s malým vnoučkem.

Herečka z Ordinace či Cest domů Kristýna Janáčková (36) pak přivedla nejen partnera Michala Škrabáka, ale i synka Luise Frederika (4). Zato skoro celou řadu zabrala početná družina někdejší hvězdy Rodinných pout Zdeňky Žádníkové-Volencové (43), která vzala své tři dcery, dceřinu spolužačku i nejmladšího syna.

I když své děti bere do společnosti jen velmi výjimečně, nový trhák si moderátorka zpráv Klára Doležalová (44) s mladší dcerou Miou (8) nemohly nechat ujít. Starší Nataliu (15) s sebou ale neměly. Asi už jí na pohádky moc neužije.

Podobné to bylo i v případě herce a baviče Václava Upíra Krejčího (62), který vyvedl mladší dceru Kristinu (13), ale starší Kláru (18) nevzal. Obě ratolesti, Emmu a Stellu Marii, vyvedla herečka z Ordinace v růžové zahradě 2 Monika Zoubková (41).

Také herečka a moderátorka Eva Decastelo (39) přišla s oběma dětmi – Michaelem (8) a Zuzanou (6). Doprovod jí dělal i manžel René (44). Na premiéru dorazila i vdova po expremiéru Stanislavu Grossovi (†45) Šárka (48) s mladší dcerou a hvězdou muzikálu Ples upírů Natálie Grossová (15).

VIDEO: Natálie Grossová v Plesu upírů

Ta se v kině potkala s kolegou z muzikálu Bohušem Matušem (44), který dorazil s přítelkyní. Kromě nich dorazily i další slavné páry bez dětí, například herec Miroslav Hrabě (36) s partnerkou Terezou či Ivan Vyskočil (71) s o 42 let mladší přítelkyní Romanou (29).

Fotogalerie
20 fotografií