Ne všichni patří mezi nadšence, co se těší v obchodních centrech z vánoční výzdoby již začátkem listopadu. Existují i tací, co by se tomu všemu uklízení, pečení, zdobení a nakupování dárečků nejraději vyhnuli - a takovým „Grinchem“ je podle všeho herečka Mahulena Bočanová. Tu si přitom čeští diváci trochu paradoxně zamilovali právě v pohádce Kouzelný měšec, co každý rok opakují během Vánoc na našich televizních obrazovkách.

Bočanová se rozhodla, že stráví svátky na Kanárských ostrovech... a využije toho i způsobem poněkud zákeřným vůči svému jedinému dítku, dceři Márince. „Myslela jsem si, že se u toho letos vyzuju odletem k moři a že jí Ježíška prostě zatajím,“ plánovala si na sociální síti s tím, že pojem času u nich doma moc nefunguje. Márinka totiž už od narození trpí lehčí formou autismu, k čemuž se pak s nástupem puberty přidala i epilepsie. Žije si proto tak trochu ve svém vlastním světě.

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová poprvé o vztahu s podnikatelem: Poslal fotku a zamilovala se! Markéta Reinischová

Jenže jak herečka, co je aktuálně k vidění na plátnech kin v romantické komedii Jak přežít svého muže, která vzešla z pera její herecké kolegyně (a představitelky hlavní role) Jany Bernáškové (42), záhy zjistila, na Márinku si jen tak nepřijde.

  „Teď to přišlo: ‚A jak mě Ježíšek na Tenerife najde? Dala jsi mu naši adresu?‘ Mrcha!“ vtipkovala s obrovskou nadsázkou Bočanová, co se tak Štědrému dni nevyhne ani na dovolené u moře.
Fotogalerie
43 fotografií