Jejich rozchod přišel jako blesk z čistého nebe, vždy působili jako stabilní pár, jenž si splnil sen koupí zámku v Osečanech. Jak se říká, nikdo nevidí, co se děje za dveřmi jejich domu. A zřejmě se dělo dost, když přišel Dan svému partnerovi na nevěru a práskl do bot.

„My jsme se rozhodli, že k těm věcem nebudeme nic společně říkat. Napsal jsem knížku o našem soukromí, spoustu věcí jsem sdílel, ale pak si myslím, že je tady nějaká hranice intimity, kterou sdílet nechci. Aktuálně mám takový pocit, že si tady užiju jeden pěkný večer a bude mi třeba dneska večer líp,“ svěřil se Blesku Krejčík, jenž se Stropnickým tvořil pár šest a půl roku. Za jejich rozchodem je Matějova nevěra se ženou!

Video
Video se připravuje ...

Krejčík po rozchodu se Stropnickým poprvé ve společnosti: Máme s Matějem dohodu! 

„K tomu se nechci vyjadřovat, popřel bych ty věci, na kterých jsme se domluvili,“ vyhnul se odpovědi herec.

Radikální změna jeho účesu - z bujných kudrlinek na ježka - nesouvisí se soukromím.

„Ve Studiu DVA jsme s Jitkou Čvančarovou zkoušeli hru Vlaštovka, kde chtěli, abych vypadal drsně, a tak mi oholili hlavu, ale moc se to nepovedlo. Místo abych vypadal jako Justin Bieber, tak jsem spíš připomínal Johanku z Arku. Ale už mi vlasy dorůstají, tak jsem rád, protože moje kudrnatá kštice byla opravdu šik,“ směje se herec, pro kterého byla role v seriálu Vytoč mého agenta první velkou a nastartovala jeho kariéru.

Po promítnutí dvou dílů si Krejčík užíval s kolegy a chodil kouřit ven, došlo ale i na objetí s hercem Šimonem Bilinou.

Fotogalerie
42 fotografií