Někdejší moderátorka lechtivých pořadů Láskanie a Peříčko neztrácí nic na svém sex-appealu ani krátce před padesátkou, což je věk ženami obvykle velice obávaný. Zuzana Belohorcová se však pyšní postavou, jakou by jí mohly závidět i ženy o generaci mladší... a životním stylem, co jí závidí i zbytek populace. Její život na Kanárských ostrovech totiž podle jejích sociálních sítí připomíná jednu velkou, nikdy nekončící párty.

Přestože teploty na Tenerife nejsou aktuálně zrovna nejvyšší, na koupání jsou zřejmě zcela ideální. Navíc tam neustále svítí sluníčko, co vysloveně láká do vln. A přilákalo právě i Zuzanu, co právě teď tráví čas se svými nejbližšími na jachtě. Na instagramu se pochlubila videem, na němž, oděná jenom ve velmi úsporné bílé bikiny, skáče šipky do vody. Při tom dává všem na odiv své pozadí, které vystrkuje přímo do objektivu. A je to náramně pěkný pohled...

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Belohorcová: Za věk se nestydím, stárnout se má s grácií! 

Ostatně jak sama dříve uvedla, ve škole měla právě díky své sedince náramně přiléhavou přezdívku - spolužáci jí prý říkali „Belořiťka“. „Měla jsem různé přezdívky ve škole v mých studentských časech… Ale tahle pro mě byla taková nejvýstižnější,“ prozradila již před časem manželka podnikatele Vlastimila Hájka (47). Její zadeček je totiž velice specifický: jeho „poznávacím znamením“ je velká piha, tedy mateřské znaménko, přímo na jedné z půlek! 

Fotogalerie
106 fotografií